OFICJALNY Ważny update dla społeczności od Head of Communications FDEV
(31.08.2018, 19:40 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ja mam bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony czuję zawód, że nie będzie FC i nowego systemu generowania powierzchni. Z drugiej mam nadzieję, że dzięki temu nowa eksploracja, gónictwo i Codex będą jeszcze bardziej wypasione. Obawiam się jednak, że Squadrony to będą mega podstawowe narzędzia gildyjne, co będzie dla mnie sporym zawodem. Mam nadzieję, że będzie się chociaż dało połączyć jakoś naszą frakcję w grze ze Squadronem...

Dalej, fajnie że osiągnęli nowy kamień milowy (moja spekulacja - i tylko spekulacja: lądowanie na planetach z atmosferą), ale dokroćset, mogliby chociaż ogólnie powiedzieć, co to jest, a nie "nowa era w Elite", "ekscytujący nowy content" - bo ileż można tego słuchać?  Angry

Jako posiadacz LEP jestem również zawiedziony tym, że zapowiedziany płatny content, który miałem dostać za darmo też wycofali i zamiast tego dostanę jakieś skórki ze sklepu. Ja u nich w sklepie wydałem naprawdę kupę siana i nie ma tam obecnie nic, czego mógłbym chcieć - bo to co chciałem to sobie kupiłem. Na chwilę obecną za Elite zapłaciłem 100 GBP, a gdybym kupił Elite + Horizons, to zapłaciłbym 40. Więc jak na razie jestem w plecy i dodatkowo miałem "coś" dostać, a nie dostanę w sumie nic (parę skórek na statki, których potencjalnie nigdy nie użyję, to dla mnie właśnie nic).

Tak że BARDZO mieszane uczucia, z nastawieniem jednak na negatywne i meh

Aż mi się poradnik odechciało robić, a taką miałem zajawkę jeszcze wczoraj Sad

Zobaczymy, na co poświęcili czas, który zyskali na wywaleniu z tego patcha lotniskowców i generowania nowych powierzchni.

Ej, rób poradnik! Nie bądź jak FDWink Ja jestem nim podjarany akuratTongue

@ryczypior Ja w tym czułem motor do grania w Elitke, więc dla mnie akurat to było główne danieWink
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Community Update of Head of Communications FDEV - przez QCIAK - 31.08.2018, 19:43 UTC