31.08.2018, 19:34 UTC
(31.08.2018, 19:29 UTC)ryczypior napisał(a): No... nic nam nie zabrano, po prostu nie dostaniemy. Może dostaniemy później. Wbrew temu wszystkiemu FDEV zazwyczaj wywiązuje się z obietnic, przynajmniej PO kampanii kickstarterowej (bo co było obiecane w kampanii, a co mamy - to wiadomo). Nie ukrywam, że brak FC też mnie wkurzył na początku, ale starałem się do tego podejść w miarę rozsądnie - nic super-ekstra-wypasionego by nam to nie dało, przynajmniej w formie, na jaką czekaliśmy - taka dodatkowa stacja z możliwością skoku, pewnie raz na tydzień. Jeśli obrażać się za sam fakt nie dostarczenia obiecywanych rzeczy - ok, ale jeśli na to spojrzeć z dystansem - byłoby fajnie, ale i tak czekamy na coś innego.
Wybacz Ryczy, ale się nie zgodzę. FD ma dlugą historie obiecywania i niedostarczania. Sam 2gi sezon, który miał trwać rok, trwał dwa. Jak im ufałem, bo fajnie rozgrywali Beyond, to na koniec dali ciała konkretnie. Nie ma tych nowości w roku za wiele, więc niedostarczanie tego co obiecali, i w sumie było daniem głównym, jest dla mnie mega rozczarowujące.