31.08.2018, 19:14 UTC
(31.08.2018, 18:54 UTC)ryczypior napisał(a): @Mathias Shallowgrave, pięknie to zebrałeś i poskładałeś! Ja jestem nastawiony optymistycznie jednakpo początkowym, krótkim fochu za brak FC (bo na icy planets mi jakoś szczególnie nie zależało) stwierdziłem, że praktycznie to nie jest na tyle ważny element, żeby odrzucać tym samym resztę potencjalnie dobrego contentu. Szczerze powiedziawszy, to FC byłby świetnym dodatkiem, ale tylko dodatkiem do dobrej mechaniki. Jeśli ma być odłożony w czasie - nie ma problemu. To gra dla cierpliwych, a ja jestem cierpliwy, mam tylko nadzieję, że będzie z kim tego FC budować w przyszłości
Mi się to jednak nie podoba. Były zapowiedziane konkretne rzeczy. Teraz nam to zabrano, a w zamian dostaliśmy jakieś bzdety o wspaniałościach, o których "nie mogą teraz mówić". Brzmi jak Star Citizen.

po początkowym, krótkim fochu za brak FC (bo na icy planets mi jakoś szczególnie nie zależało) stwierdziłem, że praktycznie to nie jest na tyle ważny element, żeby odrzucać tym samym resztę potencjalnie dobrego contentu. Szczerze powiedziawszy, to FC byłby świetnym dodatkiem, ale tylko dodatkiem do dobrej mechaniki. Jeśli ma być odłożony w czasie - nie ma problemu. To gra dla cierpliwych, a ja jestem cierpliwy, mam tylko nadzieję, że będzie z kim tego FC budować w przyszłości