(27.08.2018, 19:56 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Drzwi mieszkania podłączone do sieci - mniejsze bezpieczeństwo.
Fenyl- jestem w trakcie oglądaniato tak na szybko .
A i kolejna rzecz- wiem że nie jestem światowy i Angielski słabo znam - ale ta grę robią polacy - nie było możliwości udostepnienia game playa po polsku - czy to już taki wstyd po prostu ?
Obejrzałem i gdzie to hakowanie terminali ?
Jeśli chodzi o język to wiesz - robimy międzynarodową grę i pokazujemy ją na twitchu. Normalne, że będzie po angielsku.
A co do udostępnienia to pamiętaj, że... wszystko kosztuje. Zrobisz po polsku i zaraz a czemu nie ma po jamajsku i suahili co to ma być!
Niemniej jednak ten gameplay to nie koniec, pewnie prędzej czy później się coś pojawi (nie wiem nic na pewno, bo to nie moja działka), ale tak zakładam jako zwykły oglądacz.
(28.08.2018, 05:30 UTC)DevoloPL napisał(a): @Muzzyx - a taki mały offtop. Do kogo uderzyć w CDP z ofertą budowy stoiska targowego dla Was?? To, które mieliście na Gamescom, to tak trochę wykonawcy nie wyszło. A że zajmuję się tym zawodowo (firma w której pracuję istnieje już ponad 20 lat), to chętnie bym jakieś stoisko dla Was zbudował
Zapewne byś musiał napisać do marketingu - polecam kontakt z kimś na naszym discordzie to powinni przekierować.
![[Obrazek: 96326.png?1548872402]](https://inara.cz/data/sigs/96/96326.png?1548872402)

.png)
.png)
.png)