29.07.2018, 21:12 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2018, 21:20 UTC przez Shamoth.)
(29.07.2018, 07:17 UTC)MAGNUM354 napisał(a): A możesz mi napisać jakie są jego gabaryty zewnetrzne? w centymetrach - wysokość i szerokość. mam ograniczone miejsce na biurku a nad nim jeszcze wisi szafka na płytki itp. dlatego potrzebuje wymiary.
i jeszcze jedno pytanie - odświeżanie 4 ms - pamiętam że przy 5 ms to już smugi mogą być widoczne po szybko poruszających się pociskach np. a jak się ten monitor w Elite sprawdza? w kosmosie przy laserach ?
Podobno smużenie występowało na starszym modelu z MVA, niestety nie miałem z nim styczności.
Przesiadłem się z leciwego LG W2220P, też na IPS i mam wrażenie że jest lepiej nawet input lag jakby mniejszy.
Elitki dawno nie włączałem, w sumie mało co gram a taki monitor to czysta wygoda, ale sprawdziłem na szybko i jest miodzio.
Wzrok już nie ten ale lasery wyglądają dobrze

A i jeśli kalibrować to chyba tak jak starszy model na gamma3. Niestety czerwień wychodzi ponad delta 1 w każdym wariancie kalibracji.
Jak coś to mogę podesłać profile do mojego chociaż pewnie na nic się zdadzą bo każdy monitor jest lekko inny...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)