11.07.2018, 14:26 UTC
Dzięki, już mi się troszkę rozjaśniło. W takim razie zbieram zabawki i lecę się bawić do innego systemu.
Tylko że pytanie które mnie nurtowało nadal pozostało niewyjaśnione - dlaczego nie wolno nic robić gdy wpływy są poniżej 55%?
Skoro optymalne wpływy zawierają się w przedziale od 55% do 65%, to (na mój chłopski rozum
) gdy spadnie poniżej 55% można trochę (ale z umiarem) podziałać żeby się podniosło. Tak też rozumiem to co napisałeś w punkcie 4. Tymczasem w pierwszym poście jest napisane żeby w takim wypadku wstrzymać się od jakiejkolwiek działalności.
To co? Wpływy same urosną do tego optymalnego przedziału 55-65%?
Tylko że pytanie które mnie nurtowało nadal pozostało niewyjaśnione - dlaczego nie wolno nic robić gdy wpływy są poniżej 55%?
Skoro optymalne wpływy zawierają się w przedziale od 55% do 65%, to (na mój chłopski rozum
) gdy spadnie poniżej 55% można trochę (ale z umiarem) podziałać żeby się podniosło. Tak też rozumiem to co napisałeś w punkcie 4. Tymczasem w pierwszym poście jest napisane żeby w takim wypadku wstrzymać się od jakiejkolwiek działalności.To co? Wpływy same urosną do tego optymalnego przedziału 55-65%?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)