17.06.2018, 08:13 UTC
@Yautja uff jesli chodzi o zbieranie materialow Guardian to tak jak napisal Baton raczej jest to dosc nudne. Szczegolnie ze do ich technologii potrzebujesz albo Guardian Module Blueprint albo Guardian Weapon Blueprint. Do zdobycia w dwoch lokacjach jakies 1000Ly od Banki. To chyba jedyne materialy ktore dostajesz 1:1 a do tego zeby je zebrac trzeba sie przejechac po calej lokacji i odpalic Pylony (sztuk 6). Plus jest taki ze po 3 takich rajdach znasz juz baze na pamiec a do tego prawdopodobnie wszystkie pozostale materialy masz w ilosciach albo pod korek albo przynajmniej na 1 - 2 schematy u Brokera. Pozostaje 5 rajdow (jak dla mnie bo zbieram na ten modul do FSD). Z moich doswiadczen w HD 63154 wynikaja chyba dwie sprawy. Warto zabrac duzo materialow do syntezy paliwa i amunicji do srv. Jeden taki rajd na bogatosci to u mnie 40-50% zbiornika i caly magazynek amunicji a druga chyba fajna rzecz (niestety to nie ja odkrylem ale przeczytalem jakis komentarz w necie) na statek zakladamy Point Defence (na gorne powierznie). Ja polecialem DBX'em gdzie wszystkie 4 punkty sa do gory i udalo mi sie wyladowac 250m od punku nawigacyjnego (po przeciwleglej stronie do tego miejsca gdzie sie caly mechanizm uruchamia). PD maja zasieg 1,2 km. Zabieramy je dlatego ze te Guardian Sentinel sa upierdliwe i czasami wala rakietami. Koncze wlasnie 6 kolko i chyba jeszcze mnie rakiety nie trafily
PD czysci wszystko
PD czysci wszystko

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)