15.04.2018, 11:41 UTC
(15.04.2018, 11:12 UTC)KejuH napisał(a):(15.04.2018, 10:36 UTC)TrickyBelt96749 (Kubon 1980) napisał(a): Mam jeszcze jedno pytanie skierowane do ekspertów w PVE Do realizacji Bounty Voucher (chce odblokować Toda Mcquinn) i latania po Resach, lepiej mieć w FAS: L 3CMulticano L3C Multicanon oraz M 2D Beam Laser M 2D Beam laser czy może Beam lasery na L 3C Beam Laser a na mniejszych Multicanony np. 2F Multicanon. Proszę o pomoc w wyborze:-) EDIT w odpowiedzi proszę uwzględnić też fakt, iż pierwszym ulepszeniem broni będzie multicanon grade 5 - Overcharged Weapon od Toda. Dziekuje
Jak kto woli ale ja bym wybrał te pierwsza opcje z wiekszymi MCps. co do poprzedniego pytania o PP to zawsze robie tylko taki grade na jaki ma zapotrzebowanie mój "ship"
np. w Pythonie mam grade 1 w Vulturze grade 5 a w Corvecie chyba mam na 4
Dzięki za odpowiedź. Też się do tego skłaniałem, i utwierdziłes mnie w moim przekonaniu. Jak tylko zbiorę odpowiednią kasę na wszystkie moduły pochwalę się tym FAS em pod PVE. Żeby nie było oftopic zapytam czy jest dobry

ps. co do poprzedniego pytania o PP to zawsze robie tylko taki grade na jaki ma zapotrzebowanie mój "ship"