31.03.2018, 15:55 UTC
Tez bym zainwestowal w Pytonga, raz ze tansze, problemow energetycznych nie ma, do misji genialny. Zasieg tez w sumie daje rade, moj skacze na pusto okolo 23LY, a jest w nim sporo ciezkich modulow, 224 tony przestrzeni ladunkowej zostaja no chyba ze chce ci sie recznie ladowac wtedy 228 ton, ja jestem len, poza tym autolondowanie to dobry czas by zapalic i isc po piwo do lodowki, lub pozbyc sie ciezaru wypitego wczesniej browara:-)
Ja zastanawiam sie nad jakims bildem dla FC dla PvE najlepiej zeby uzbrojenie bylo na turretkach w ostatecznosci na gimbalach, raz ze lubie pivo co nie sprzyja celowaniu dwa niechcacy mlzna policji ogon przypalic co jest niezdrowe. Troszke juz ja zrobilem u inzynierow, ale glownie latam pytonem lub cutterem (jest zajebisty tylko manewry wykonuje z gracja pancernika na wyschnietym jeziorze, choc zabawa z flight ass off nieco pomaga)
Ja zastanawiam sie nad jakims bildem dla FC dla PvE najlepiej zeby uzbrojenie bylo na turretkach w ostatecznosci na gimbalach, raz ze lubie pivo co nie sprzyja celowaniu dwa niechcacy mlzna policji ogon przypalic co jest niezdrowe. Troszke juz ja zrobilem u inzynierow, ale glownie latam pytonem lub cutterem (jest zajebisty tylko manewry wykonuje z gracja pancernika na wyschnietym jeziorze, choc zabawa z flight ass off nieco pomaga)