27.03.2018, 11:23 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2018, 11:30 UTC przez TrickyBelt96749 (Kubon 1980).)
Witam Serdecznie Kuba z tej strony cmdr. TrickyBelt96749 w Elite dengerous. Latam sobie od 3 tygodni po galaktyce, na konsoli Xbox One. Próbuję sam wszystko rozkminiac ale czasami bez filmików i waszego forum się nie obejdzie. Dorobiłem się Cobry, teraz kupuje ASP explorera. Obecnie po otrzymaniu pozwolenia latam sobie po Sol i zwiedzam z lotu ptaka znajome planety. Doskonale zdaję sobie sprawę że bardzo mało o grze wiem (górnictwo, przewóz osób czy inżynierowie to jeszcze nie dotykane przezemnie tematy:-) ) Wiem że społeczność XOne w grze jest mała, i spotkałem może przez te 21 dni 2-3 żywych pilotów, ale mało mnie to obecnie obchodzi. Dostaje lanie w Newy Beaconach od sztucznej inteligencji więc o czym tu na razie pisac:-) Może w przyszłości(jak zrealizuje obecny cel - wizytę w Kolonii) uda mi się znalesc kogoś znajomego do latania w skrzydle (choć nie za bardzo wiem jak to wygląda) Prywatnie kocham kosmos,i nasz układ słoneczny, więc na początku gry moim celem było uzyskanie przepustki Sol. Znalazłem też fajny sposób zarobkowania, zbieram dane z różnych Stacji w Sol i wioze je masakrycznie długim kursem do Alpha Centauri. 3 miliony w jednym kursie to przy dotychczasowych zarobkach (kilkanaście tys za dane i Maks kilkaset za transport ładunku) to jak wygranie 6 w totka. Serdecznie pozdrawiam Husarie oraz innych Cmdr. na forum. Edyt: Prywatnie mam 37 lat, i jestem właścicielem Pubu z grami planszowymi, oraz grami Video (jednego z 2-3 największych w Krakowie). Interesuje się piłka nożna, kosmosem oraz historia II, Wojny światowej