Polubił to reddit, a Husaria ?
Też takie coś chcę... Rolleyes
[Obrazek: 83018.jpg]
Odpowiedz
OMG!! Coś pięknego! +rep.
Odpowiedz
Hmmmm ja bym fotel nowy dokupił Wink
Odpowiedz
(10.03.2018, 12:10 UTC)Gerciowski napisał(a): Brawo, piękna "samotnia" Thumbs_up . Lekki OT, widzę kartonik z Sea Hawkiem EK, sprawuje się ta karta? Myślę też żeby ją zanabyć.

Sprawuje sie na medal i to bez zadnego OC.
Super stabilnie przy ULTRA 5760x2018 i ok 90 FPS na detalach HIGH w VR 1.4

(10.03.2018, 14:11 UTC)Calvarian napisał(a): Hmmmm ja bym fotel nowy dokupił Wink

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
Jak żona się mnie znowu zapyta co chcę od niej dostać na urodziny, to pokażę jej te zdięcia Biggrin Kobajashi świetne, a najbardziej mi się podoba leżanka Smile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Eeee, no kurna bomba! Zebym ja tak mogl... znaczy sie zazdrosze Smile

Rozumiem ze fundusze byly tylko tlem do calosci?
Odpowiedz
(10.03.2018, 20:40 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a):
(10.03.2018, 12:10 UTC)Gerciowski napisał(a): Brawo, piękna "samotnia" Thumbs_up . Lekki OT, widzę kartonik z Sea Hawkiem EK, sprawuje się ta karta? Myślę też żeby ją zanabyć.

Sprawuje sie na medal i to bez zadnego OC.
Super stabilnie przy ULTRA 5760x2018 i ok 90 FPS na detalach HIGH w VR 1.4

Thx Smile, zanabyłem.
Odpowiedz
Ekstra! Tego chamka używasz do spania zamiast łóżka, jak się sprawdza? ;p
Odpowiedz
Świetna robota...brawo. Możesz dokładniejsze fotki fotela pokazać? Kombinuję coś podobnego pod HOTAS ale fotel robię we własnym zakresie. Jako siedzisko fotel od mitsubishi a podstawa pompa hydrauliczna od fotela fryzjerskiego Smile Problemem w moim przypadku będzie odpowiednie usytuowanie podstaw pod HOTAS. Jakieś porady masz po testach swojego cudeńka?
[Obrazek: 104539.png?1547645238]

We will never forget
Odpowiedz
(11.03.2018, 19:26 UTC)Galimathias napisał(a): Eeee, no kurna bomba! Zebym ja tak mogl... znaczy sie zazdrosze Smile

Rozumiem ze fundusze byly tylko tlem do calosci?

zadnych funduszy... no dobra moze poza trochę farby.

(12.03.2018, 00:19 UTC)Xeonary napisał(a): Ekstra! Tego chamka używasz do spania zamiast łóżka, jak się sprawdza? ;p

Sprawdza sie całkiem nieźle, wzłaszcza w te weekendy w których to gram do 4-5 rano.
Ide spać po cichu, nie budze rodzinki... nie spowiadam się też żonie o do której grałem wiec i weekend mam bez awantur Tongue

(12.03.2018, 08:11 UTC)ORP Valla napisał(a): Świetna robota...brawo. Możesz dokładniejsze fotki fotela pokazać? Kombinuję coś podobnego pod HOTAS ale fotel robię we własnym zakresie. Jako siedzisko fotel od mitsubishi a podstawa pompa hydrauliczna od fotela fryzjerskiego Smile Problemem w moim przypadku będzie odpowiednie usytuowanie podstaw pod HOTAS. Jakieś porady masz po testach swojego cudeńka?

Jasne ze wysle zdjęcia, powiedz tylko co Cie dokładnie interesuje.
Porady... mysle ze to kwestia indywidualna..., może wystarczy powiedziec, ze Joysticki powinieneś zamontowac niżej troszę, aby było wygodnie pod ręce ( tak z parę cm niżej wzglądem podłokietnika )... reszta to juz custom Wink
Fotel of samochodu to super pomysł, ale  pamietaj ze potrzebujesz kółek :Smile
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości