Przedstaw się
Witam wszystkich  Biggrin

Z tej strony Daniel rocznik '91 student informatyki, wcześniej nie miałem dużej styczności z space simami ale ED tak mi się spodobało i wciągneło, że sobie specjalnie  kupiłem joystick Smile  .

Jeszcze nie bylem na TS'ie ponieważ zgubiłem swój mikrofon gdzieś ale w niedługim czasie postaram się nabyć nowy.    

Co do innych gier to trochę kiedyś grałem w lola jak wyszedł później sporo w wota i wowsa obecnie  gram tylko w ED oraz hearthstona. Oczywiście wspomniałem tylko o tych online i w które grałem trochę  więcej.
Odpowiedz
(16.03.2016, 22:06 UTC)Iberion napisał(a): Witam wszystkich  Biggrin

Z tej strony Daniel rocznik '91 student informatyki, wcześniej nie miałem dużej styczności z space simami ale ED tak mi się spodobało i wciągneło, że sobie specjalnie  kupiłem joystick Smile  .

Jeszcze nie bylem na TS'ie ponieważ zgubiłem swój mikrofon gdzieś ale w niedługim czasie postaram się nabyć nowy.    

Co do innych gier to trochę kiedyś grałem w lola jak wyszedł później sporo w wota i wowsa obecnie  gram tylko w ED oraz hearthstona. Oczywiście wspomniałem tylko o tych online i w które grałem trochę  więcej.

Witamy na pokładzie Biggrin. Mikrofon się przyda Smile Dużo rzeczy dzieje się na TSie Wink.
Odpowiedz
witamy wszystkich!

Zapraszamy do 11 Parsekow na dzban miodu pitnego I pijackie pogaduszki Smile

Zdravim
Odpowiedz
Greetings Commanders

Mam na imie Martin , mieszkam w BS-38106 kwadrat Niedersachsen Ziemia , moge smialo powiedziec ze jestem fanatykiem gatunku science fiction , ksiazki (glownie klasyka) filmy , nowoczesna technika wszystko co zwiazane z cywilizacjami i co mi tylko w lapy wpadnie. Kilka miesiecy temu kolega polecil mi ED i od pierwszego zderzenia ze siana HUB-u polubilem ta gre jak zadna inna , dotychczas gramem glownie open play i pomyslalem ze pora na nastepny krok w grze czyli Community , znalazlemThe Winged Hussars brzmialo swojsko i ciekawie a wiec jestem zobyczymy co z tego wyjdzie , co tam jeszcze , latam Vulture , zaczolem wlasnie staranio o mozliwosc kupienia Imperiall Clipper.

Do zobaczenia w przestrzeni / Live long and prosper

ps: Sorry za pisownie nie mam polskich zakow.
[Obrazek: cTIFZQz.jpg]
Odpowiedz
Witam, z tej strony Marcin. Rocznik 1974, północna Wielkopolska, entuzjasta sf i fantasy. Pierwsze spotkanie z uniwersum na A500, Frontier (First Encounters już u mnie nie działało Sad ). Nauczyciel.
Odpowiedz
Witam, z tej strony Maciej rocznik 73. Przygode z Elite zaczalem kilka dni temu, krece sie swoja Cobra mkIII w okolicach KINI. Mam nadzieje, ze z Wami gra bedzie jeszcze przyjemniejsza. W realu latam z wykrywaczem metalu. Pozdrawiam
Odpowiedz
Czołem Husarii! Smile

(21.03.2016, 05:49 UTC)lextalionis napisał(a): krece sie swoja Cobra mkIII w okolicach KINI. Mam nadzieje, ze z Wami gra bedzie jeszcze przyjemniejsza. W realu latam z wykrywaczem metalu. Pozdrawiam

Pracujesz na lotnisku? Wink

Dawajcie do nas, gdziekolwiek jesteście - z taką kąpaniją nie będziecie się nudzić.
Odpowiedz
Imię : Mariusz
Zamieszkały : zagłębie
zawód : suwnicowy ( praca na 3 zmiany )

Przygoda z ED hmmm dość dziwnie bo mówiłem że nigdy nie będę w to grał że nie ma szans że długo by mnie ta gra zatrzymała no a jednak kumpel z roboty sie wkurzył i zakupił mi ED na urodzinki i tak kilka godzin tygodniowo muszę polatać bo jak nie to delirium łapie i gra wzięła mnie heheheh

latam x52 i na FaceTrackNoIR i sterowanie oczywiście odblaskami
Odpowiedz
Witam wszystkich .Mam na imię Jarek ,wiek 38 ,jak ten czas szybko leci.Mieszkam w Pile.
Nie mam komputera dlatego gram na Xbox One .Wcześniej pare tysięcy bitew w WOT .Po pobraniu Elitki gra mnie wciągneła na dobre .Gram głównie po 21 ,pracuję jako mechanik ciężarowek.
Odpowiedz
Spóźnione przywitanie. Miałem się tu wpisać zaraz po dołączeniu i jakoś wyleciało z głowy, także witam wszystkich członków Husarii o7
Większość ekipy z bety i "starego" TS`a pewnie mnie kojarzy Smile Jak już wspomniałem w elite gram od bety z większymi lub mniejszymi przerwami.
Lubię s-f, symulatory wszystkiego co odrywa się od ziemi, ale gram praktycznie we wszystko, od platformerów, przez gry sportowe, po hardcorowe rpg.
Co by tu jeszcze... Niedawno stukneło mi 31 lat, obecnie mieszkam w Świdniku, a zawodowo zajmuję się modelarstwem w skali 1:1 (monter w zakładach lotniczych) Wink
Odpowiedz