Przedstaw się
Photo 
Dziwi mnie tak rzadko odświeżany temat tego postu, choć rozumiem że gra ma już kilka lat... to jednak jest tak ciekawa że powinna przyciągać co chwilę nowego admirała...
A że nie jest prosta w obsłudze, to tutaj co chwilę ktoś powinien się witać.

Tak czy siak teraz ja nieco podbiję statystyki.

Adrian, lat 39, choć niedługo rocznikowo walnie czterdziecha Wink
O elite dowiedziałem się przypadkowo, gdyż całkiem niedawno wyszły na konsole... gram na PS4, ale Elitkę zakupiłem na PC by nie nadwyrężać nerwów żony i nie zajmować tv kolejnych godzin.
Gram od jakiś 2-3 tygodni, dokładnie nie pamiętam ;D

Stawiam pierwsze kroki i uczę się ogarniać tą grę, choć z moim angielskim przychodzi mi to żmudnie.

W życiu prywatnym, żonaty, dzieciaty, w czasie wolnym lubię się odstresować na konsoli, teraz także na PC. Na PC swego czasu gracz Ogame czy Plemion.
Tyle Wink
Odpowiedz
A więc jak już się zarejestrowałem mówiąc "a" to nie będę jak "ten cham z chamów" i się nie przedstawię

Jestem Piotrek urodzony w Krakowie ale uciekł na wieś jakieś 8 km od granic ukochanego miasta. Mam 18 level i prawie 12 lat doświadczenia. Żonaty tak, dzieciaty jeszcze nie (wyczekuję świąt) Przygodę z Elite rozpocząłem po przecenach świątecznych (tak jestem Krakowskim centusiem xD), więc nie mam nic poza trochę kredytów których szkoda mi wydawać dopóki nie opanuję walki w przestrzeni latam pod taką samą nazwą avatara jak mój nick.

cóż więcej mogę powiedzieć do zobaczenia w przestrzeni "see you space cowboy".
Odpowiedz
Cześć, jestem Michał 21 lat, pochodzę z pięknego i malowniczego Podkarpacia Smile W Elite zacząłem grać kilka dni temu lecz przymierzałem się do jej kupienia dobre 2 miesiące, oprócz statków grywam również w cs oraz pubga.

Zapraszam do wspólnej gry, nick w grze: Miyoczi
[Obrazek: AuxlBib.png]
Odpowiedz
Cześć,
mam na imię Marcin, mam 39 lat. Bardzo dawno temu grałem sporo w Frontier: Elite II na amidze. O Elite: Dangerous słyszałem od bardzo dawna ale kupiłem ją dopiero kilka dni temu. Na razie gram na steam controllerze ale mam nadzieję że już jutro dotrze x52 pro.
Mój nick w grze to MarcinW
[Obrazek: 93322.png]
Odpowiedz
Witamy, witamy i do gry zapraszamy (oczywiście tryb OPEN) - czujcie się jak u mnie w domu  Biggrin  Martini_glass Beer
Odpowiedz
Hejo. Mówią na mnie Alan, lat za jakiś czas 22. Powoli nabieram doświadczenia w tej dość ciekawej grze, a przeszedłem z jej przeglądowego odpowiednika któremu trochę daleko do niej.
Odpowiedz
Witam, mam na imię Sebastian i liczę 28 wiosen. W grze jestem CMDR Vukios. Obecnie latam tylko w OPEN, jednakże gram dopiero od kilku dni więc śmiało można stwierdzić, że jestem noobkiem Biggrin
Liczę na miłą atmosferę i podbijanie przestworzy razem z TWH.
Odpowiedz
Witamy witamy nowych Kolegów ... miłej zabawy ...
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Witam Smile

Mam na imię Robert i mam prawie 48 lat.  Z zawodu jestem inżynierem. Aktualnie mam trochę więcej czasu na grę i dlatego chciałbym poznać więcej "lataczy".
Mieszkam w Kielcach a z Elite znam się od 1986r. na Commodorze 64 potem Amiga.  
Aktualnie gram na PC i latam niedawno zdobytą Anacondą (nareszcie można jakąś kasę robić Wink ). Chętnie polatam z innymi.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Dzień Dobry !
Z tej strony Darek (CMDR Fensu). Dopiero poznaję grę jednak lubię sobie mknąć przez kosmos Cobrą z cargo wypełnionym po brzegi różnymi towarami.
Liczę na owocną współpracę Wink
Odpowiedz