Przedstaw się
(30.10.2017, 18:09 UTC)marenioo napisał(a): CMDR Marenioo

Siema. 

Powracam po niedanych startach do Elitki.
Po powrocie znów chciałbym grać w zaszczytnym gronie. Smile
Więc powoli wracam. 

Mam 35 jestem informatykiem i lubię placki.

My się chyba już gdzieś spotykaliśmy Biggrin
Odpowiedz
Cześć,
Mam na imię Paweł, lat 23, obecnie mieszkam w Szczecinie.
W Elite gram od paru dni. Gram też trochę w inne gry, czytam (głównie fantasy/sci-fi),
a jak nie łapię lenia piszę grę na androida. Mam nadzieję na dobrą zabawę Smile
Odpowiedz
Witam, Drevor, 24lata, do gry dołączyłem niedawno. Obecnie mieszkam w Polsce (okolice Katowic). Często przebywam w Check-Poincie jak ma ktoś ochotę wpaść zapraszam (E-sportowa kafejka internetowa - profesjonalna jedna z niewielu w Polsce). Szukam kogoś z kim można pograćSmile.
Odpowiedz
Witam!

Z tej strony cmdr akerstache zasiadający od kilku godzin za sterami podstawowego Haulera. O tym forum dowiedziałem się z ppe.pl, gdzie podpisuję się nickiem TheDevilYouKnow. Jestem dojrzałym graczem (rocznik '78, praca, rodzina), który wraca do uniwersum Elite po jakichś 20 latach (poprzednio na A1200). Gram na PS4 i Elite Dangerous traktuję jako odskocznię od innych tytułów (obecnie BF1 multi i Horizon Zero Dawn). Póki co od kilku godzin latam w solo play i się uczę. Jak już wszystko poogarniam, wzbogacę się i rozwinę flotę, z pewnością będę pojawiał się w trybie open.

o7! Biggrin
Odpowiedz
Witamy w naszych skromnych Biggrin  progach.
Odpowiedz
Witajcie

Mam na imię Piotrek (34 Lata) , nie dawno zacząłem z Elite.

Mam nadzieje że uda się trochę wspólnie polatać.
Odpowiedz
Witam pilotów
Mam 39 wiosen, przebranżawiam się z handlowca na kierowce ciężarówki Smile
Grę odkryłem na streamach Kyca i tak mnie wciągneła ze szukam wiedzy u zawodowców.
Odpowiedz
Witam, mam na imię Sebastian. 42 wiosny za mną. W Elite gram od czasu bety, bez spektakularnych sukcesów, ot po prostu to tu to tam.. zawsze coś się znajdzie ;Wink 

Pozdrawiam wszystkich!
Odpowiedz
Cześć
Mam na imię Bartek i mam 28 lat. Od 6 lat mieszkam w Norwegii.
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Elite Dangerous ale już wiem, że spędzę przy niej bardzo długie godziny.
Lubię łazić po górach i dłubać przy komputerach.

Chcę dołączyć do Husarii ale najpierw muszę ogarnąć mechanikę gry.

Powodzenia i bezpiecznych lotów! Biggrin
Odpowiedz
Witam!
Z tej strony Turasowy (kiedyś członek TWH na platformie PC).
Od jakiegoś czasu gram w elite na Ps4, teraz szukam ludzi do wspólnej gry. Kiedys w TWH zajmowałem się górnictwie, oraz badaniami nad pewną teorią dotyczącą skałę, teraz wracam i mam zamiar dokończyć moje badania Smile
Odpowiedz