Przedstaw się
Witam.

Mam na imię Adam. Made in Poland Y1979. Uwielbiam latać, jeździć, żeglować na wszelakim sprzęcie jakim się da. W realu jestem zawodowym operatorem i kierowcą niestety na ziemi angeielskiej. Czas dzielę między rodzinkę, pracę, znajomych, książki, treningi i kompa. Grywam głównie w symulacje, strategie czasem w RPG. Obecnie skłaniam sie do mniej wymagających jednak dających sporo funnu. Bierzące tytuły to War Thunder, Dirt Rally, Elite, czasem Steel Division Normandy lub Total War. 
Lubię Elite bo oddaje klimat  podróży kosmicznych jak w powieściach S.Lema np Opoieści o pilocie Pirxsie , Niezwycieżony, Solaris.

Z Frontierem przygodę zaczęłem jeszcze na Amidze 500 w poprzednim stuleciu Smile
Latam na: ASP EXPLORER (kurierka i długie trasy), IMPERIAL CLIPER (maszynka do robienia pieniędzy z możliwością błyskawicznej ucieczki), Fer-de-lance (bojowo).
Mój styl wakli opieram na zasadach O.Boelcke'go [niestety tutaj ciężko mieć słońce za plecami]. Największą uwagę przykładam, do wypracowania warunków wykonania zadania. Im mniejszy jest czas między rozpoczęciem akcji a wykonaniem zadania tym lepiej. Ideałem jest, jeśli przciwnik w ogóle nie jest świadomy mojego udziału w jego eliminacji.
Obecnie zastaniecie mnie w systemie SITAKAPA lub okolicach.

Do zobaczenia wśród gwiazd, byle nie po drugiej stronie lasera Wink
Odpowiedz
witam mojego imiennika ... Smile

cyt. : Z Frontierem przygodę zacząłem jeszcze na Amidze 500 w poprzednim stuleciu

hm..... chyba miało być : w poprzednim tysiącleciu Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Witam wszystkich.

43 lata, Warszawa, żona, dzieci. praca w okolicach IT. mimo tych przeszkod Elite kupiony w 08.2014 - wtedy troche pogralem potem drogi sie rozeszly. od wejscia horizonsow rozwazalem powrot i po 2.4 stalo sie - nadal jestem zielony ale przynajmniej juz nie harmless Wink

z WoWa wiem jak duza roznica jest pomiedzy grą samodzielna a grą ze wsparciem ze strony ludzi z gildii wiec naturalne bylo, ze jak nauczę się latać w porządanym przez siebie kierunku to poszukam takiej ekipy. 100 pełnych dni w roku może już na grę nie poświęcę ale może 20 godzin w tygodniu uda się osiągnąć.

tyle tytułem wstępu - dzięki za przyjęcia i z góry przepraszam za ewentualne pytania newbie Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich. Nazywam się Michał lat 30. Gram na ps4 pro i póki co wciągneła mnie ta gra Smile Liczę na dobrą zabawę i poznanie fajnych ludzi.

Pozdrawiam
Mijagix
Odpowiedz
Witam Wszystkich

Zbyszek 47 lat Hierarchia w moim życiu : Rodzina żona ,dziecko. Potem dłuuuugo, dłuuuugo nic, następnie futbol w tv, działka, rower, w końcu praca(przynosi pieniążki). No i przyjemności GRY. Platforma PS4 Zostałem posiadaczem ED tydzień temu, więc nie dawno, lecz moja przygoda z Frontierem zaczęła się Dwadzieścia kilka lat temu na Amidze 500
Chetnie poznam innych graczy w szczególności tych z PS4. Pozdrawiam
Odpowiedz
Powitać. Mam na imię Tomek. Powstałem w latach siedemdziesiątych więc giercowanie jest w połowie stawki moich priorytetów ale daję z siebie wszystko, noce są długie Wink Kiedyś tatusiowie kupowali dzieciom kolejki elektryczne żeby pociechy mogły sobie popatrzeć jak papcio świetnie się bawi, dzisiaj kupują im w tym celu konsole. Poszedłem za trendem Smile
Pozdrawiam wszystkich życząc sobie i Wam dobrej zabawy.
Odpowiedz
CMDR Marenioo

Siema. 

Powracam po niedanych startach do Elitki.
Po powrocie znów chciałbym grać w zaszczytnym gronie. Smile
Więc powoli wracam. 

Mam 35 jestem informatykiem i lubię placki.
Odpowiedz
Witajcie
Nazywam się Tomasz Weyland i wtopiłem w ED na dobre, jak na razie wciąż poznaje gre i czasem wqrzam żone podbijaniem nowych światów. Pamięć moja sięga początków tego uniwersum i cieszę się, iż znów mogę do niego dołączyć. Lubię gry wszelakiego rodzaju, od planszowych poprzez RPG i te generowane przez maszyny liczące. Uwielbiam uniwersum obcego do tego stopnia, iż sprawiłem sobie córke w dokładna date ALIEN DAY (http://avp.wikia.com/wiki/Alien_Day). 

CMDR L.BISHOP
Odpowiedz
Witam, na imię mi Wojtek mam 32 lata na karku, z Elite przygodę zacząłem kilka dni temu i powoli poznaje grę. Póki co jestem bardzo miło zaskoczony, przymierzam się do kupienia hotas'a I liczę że na forum znajdę dużo przydatnych informacji, oraz odpowiedzi na pytania początkującego, a jak lepiej poznam grę i panujące w niej zasady może uda się polatać razem.
Pozdrawiam.
"wyobraźnia to jedyne ograniczenie..."
Odpowiedz
Witam wszystkich!

Tomasz, 27lat, Warszawa.
Muzyka, praca, dobry film, kosmos, późno wieczorne/nocne latanie.
Lubie grać w gry, takie jak Elite + do tego dobra społeczność i to żyje!
Odpowiedz