Przedstaw się
Witam
CMDR Van Dakeyras - 33 lata
Gram już trochę w elita ale nie zanosi się że przestanę więc postanowiłem dołączyć. Lubie smażyć cudze statki, zwiedzać fajne systemy. Mam nadzieję dorobić się w końcu corvetty ale póki co można mnie zobaczyć za sterami cuttera i anakondy.
Gram na xboxie (moje ps4 umarło i się obraziłem, na razie nie planuję kupna drugiego).
Do zobaczenia.
Odpowiedz
Witam Witam,

Jestem 32 letnim mieszkańcem podWarszawia Biggrin. Do Elitki przekonał mnie pewien znany już Wam streamer Smile. Na co dzień pracuję w szeroko pojętej produkcji filmowej/reklamowej, jestem także mężem i ojcem, także czas na eksplorację kosmosu jest niestety ograniczony. Myślę, że dzięki Husarzom odkryję prawdziwe możliwości tej gry i będę się świetnie przy tym bawił.
Odpowiedz
Cześć wszystkim Smile Mam na imię Przemek. Mam 37 lat i jestem z Radomia. Od razu wspomnę, że nie znam "chytrej baby" i nie załatwię Wam do niej żadnego kontaktu Wink
Na Elitkę trafiłem na jednym ze streamów kyca (specjalnie piszę z małej litery, bo on nie lubi swojej ksywki z dużej litery Biggrin ) i od razu złapałem na nią hype'a. Kupiłem i gram od paru dni. Wciąga jak ruchome piaski, a jakże, ale sporo skoków nadprzestrzennych jeszcze minie zanim nauczę się tej gry Smile Póki co gram solo i odkrywam sobie grę na spokojnie. Mam już sprecyzowany cel kim chcę być (odkrywcą nieodkrytego) i do tego będę dążył czytając mnóstwo poradników na Waszym forum. Mam nadzieję, że zdobędę tutaj odpowiednią wiedzę. Myślę, że zdecyduję się też wstąpić w szeregi Husarii Smile
Co porabiam w wolnym czasie poza graniem? Głównie gram w przeróżne gierki, teraz głównie Elitka na tapecie i Fifa 18. Czasem coś poczytam (chociaż gry zabierają mnóstwo czasu). Lubię fantastykę typu "Władca Pierścieni", horrory w stylu Stephena Kinga lub Grahama Mastertona itp. Czasem coś obejrzę: "Gra o tron", "The Walking Dead", "Wikingowie" i tego typu seriale. Czasem się wyskoczy gdzieś z przyjaciółmi na piwko, sesje przy planszówce (Carcassone) lub inne wakacje Tongue Takie tam standardowe życie, ale lubię je Smile
Mam nadzieję, że będę się z Wami fajnie bawił Smile
Odpowiedz
Powitać

CMDR figus87 się kłania, gram od premiery na PS4, spędzone jż jakieś 300h z grą, raczej spokojne wykonywanie misji oraz eksploracja czyli to co odpręża Smile

Piotrek na mnie wołają, wiek 30 lat, 186cm wzrostu, rozmiar buta 46 i 2/3 Smile urodziłem się i mieszkam w mieście Łask.

Trafiłem do was bo na innym forum konsolowym ktoś wrzucił info o waszym CG Smile

Od dzisiaj również szczęśliwy posiadacz dodatku Horizons, wcześniej nie brałem bo nie byłem pewny czy się nie odbiję od gry, ale zatrybiło i pojawiłem się tutaj!!! Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich,

Pierwszą styczność z "Frontierem" miałem w czasie katowania Amigi 500 i od tamtego czasu jestem wielkim fanboyem tego tytułu.
Od momentu wypchnięcia mnie z ciepłego doku matczynego brzucha, udało mi się przelecieć 37lat.  Biggrin 
Z zamieszkania Poznaniak, z urodzenia Szczecinianin.
Poza zwiedzaniem galaktyk interesuję się, judo, gamingiem (blisko związany ze sceną CSa wew kraju i nie tylko) , hamerykanskymi autami, militariami szeroko pojętymi, oraz informatyką (obecnie wykonywany zawód, a kilka ich było).
Mam nadzieję na owocną współpracę, oraz na mile spędzony czas podczas wspólnych lotów.
Na wstępniak powinno wystarczyć  Smile
Odpowiedz
Star 
Cześć wszytskim!

Jestem Daniel, rocznik 93, pochodzę z Małopolski. W Elite podczas studiów grałem okresami po parę tygodni, teraz mam nadzieję że będę miał więcej wolnego. Na codzień jestem pilotem wojskowym, uprawiam wspinaczkę sportową i górską, lubię pośmigać na nartach, przyciąć coś na gitarce i dużo innych, ale nie ma sensu się tak uzewnętrzniać  Smile 

Do zobaczenia w realu (jak tylko mogę to jestem chętny na piwo/imprezę) lub w Elite
o7
Odpowiedz
Witam wszystkich serdecznie,

Nazywam się Maciej i mam 33 lata.
W galaktyce spotkacie mnie jako CMDR Macias071. 
Pochodzę z Wrocławia, ale mieszkam w Oławie. 

W Elite Dangerous gram od lutego 2016. Początkowo z wykorzystaniem klawiatury i myszki (ok 140h). Jednak w tym miesiącu stałem się posiadaczem systemu HOTAS i myślę, że zacznę przygodę w E_D na nowo z wykorzystaniem tychże dobrodziejstw (joy + przepustnica). A skoro już grać jak prawdziwy pilot to czemu nie przyłączyć się do największej polskiej społeczności Elite Dangerous ;P ?

W realu jestem zawodowym kierowcą "TIR'a". Obecnie na urlopie wychowawczym.
Lubię poczytać książki - kryminały, fantasy, biografie znanych ludzi, a także wspomnienia byłych żołnierzy wojsk specjalnych (polskich bądź zagranicznych).

Pozdrawiam i do zobaczenia w kosmosie.
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
Cześć wszystkim.

Jestem Irek rocznik 79. W Elite gram od listopada 2016. Na razie tylko za pomoca klawiatury i myszki.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Mam na imię Bartek. Rocznik 84.
Kiedyś odbiłem się od Elite. Postanowiłem jednak dać grze drugą szansę (zachęcony recenzją w którymś CD Action) i jak na razie bawię się świetnie.

Prywatnie Głowa Rodziny Wink ...na emigracji w Londynie.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Witam wszystkich, jestem Paweł i 30 lat na karku.

Jestem urzędnikiem, gram na PS4 i dopiero zaczynam przygodę w Elite. Na codzień sport, kino i strzelnica Smile
Odpowiedz