Przedstaw się
Witam, jestem Marcin. Własnie zkaupiłem ED i instaluję. W grze będę jako CMDR Klos
Odpowiedz
(23.09.2017, 15:51 UTC)marcin0218 napisał(a): Witam, jestem Marcin. Własnie zkaupiłem ED i instaluję. W grze będę jako CMDR Klos

Witamy i zapraszamy na naszego TeamSpeaka Smile

Pełny opis konfiguracji TS-a tutaj, serwer london2.teamspeak.net:34676 .
Odpowiedz
witam, jestem Jurek z Warszawy, gram w Elitkę z przerwami od roku, na razie dorobiłem się Belugi i Type 9, chciałbym wziąć bardziej świadomy udział w tej grze, mam nadzieję że dzięki waszej frakcji Smile Elitka kupiona z polecenia pewnego streamera, a zalogowany na forum z winy Fenylla Biggrin
Odpowiedz
Witamy. Jeżeli chcesz byc bardziej świadomy działań w grze zapraszamy na szkolenia organizowane przez husarzy, gdzie odpowiadamy na trapiące Was pytania oraz robimy wspólne przeloty by pokazać miejsca lub wyjaśnić nietypowe zagadnienia mechaniki gry. Na forum są poradniki, buildy jak i specjalny dział szkoleniowy...

http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=3665

Życzymy powodzenia
Odpowiedz
Witam. Jestem Wojtek. lat 45. Kupiłem ED przez Kycu-a , który jest odpowiedzialny za mój powrót do uzależnienia od serii Frontiera. i niech się nie wypiera . Wink
Odpowiedz
Siema, kupiłem elita na ps4 i szukam jakiś polskich graczy itp. Pytanie czy servery sie łaczą ?
Odpowiedz
server jest jeden, jednak gracze nie widzą graczy z innych platform sprzętowych
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Szkoda, myślę ze powinni to połączyć. Myśłę ze strzelanie myszką wiele tu nie zmienia Biggrin
Odpowiedz
Witam wszystkich!

Artur z tej strony. Mam 39 lat i w Elite zacząłem grać jakiś tydzień temu. Ogólnie nie grywam w gry bo prawie każda szybko mnie nudzi a poza tym brak czasu :/ Z Elite jest inaczej - z każdym dniem wciągam się w ten świat coraz bardziej ;D Jak na razie jestem tak pod jej wrażeniem, że planuję w najbliższym czasie wymienić kompa, kupić jakiś  H.O.T.A.S (zastanawiam się między x52 bo najwięcej osób go poleca z tego co czytałem a x56 z tymi dodatkowymi mini analogowymi grzybkami - ich obsługa fajnie wygląda na oficjalnym promującym x56 wideo) no i oczywiście dodatek!

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Witam serdecznie!

Robert a.k.a Bobek Smile CMDR Xsazer. Gram w Elite od Lipca około. Żaden z moich znajomych nie gra w Elite Sad wiec trochę tak samotnie i nudno jest samemu latać, dlatego mam nadzieje, że dzięki Hussar's przeżyje wspaniałe przygody w gronie zacnego towarzystwa Biggrin

Pozdrawiam Wszystkich Biggrin
Odpowiedz