15.08.2017, 19:23 UTC
Takie tam z dziś:
|
No Man's Sky - dyskusja ogólna
|
|
15.08.2017, 19:50 UTC
(12.08.2017, 10:34 UTC)Robinus napisał(a):(11.08.2017, 21:02 UTC)Drakkainen napisał(a): Oki, złamałem się i kupiłem @Robinus pad jest, kanapy nie ma Jakieś mody polecacie na początek, czy grać na stocku?
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
16.08.2017, 19:18 UTC
Graj na stocku, patche poprawily to co robily mody.
Ewentualnie sobie odpal emulacje hotasa, daje to mega wrazenia.
16.08.2017, 19:30 UTC
22.08.2017, 19:45 UTC
Tak sobie odpaliłem dzisiaj od niechcenia NMS - trochę się wygrałem ale odległy cel posiadania frachtowca mnie nęci.
Odpaliłem tak na chwilę, żeby rozbudować reaktor WARP w moim statku, co by się wreszcie ruszyć gdzieś dalej. Ciągle wokół bazy tylko się guzdrolę. Jednym z potrzebnych składników jest pleśń grzybicza, którą uprawiam wprawdzie w mojej bazie, ale zbyt mało by starczyło na budowę reaktora. Wybrałem się więc do najodleglejszego, znanego mojemu teleportowi układu, skoczyłem o jeden dalej by coś nowego zobaczyć i szczęśliwie znalazłem planetę, z toksycznym klimatem, dla grzybów odpowiednim. Wylądowałem, zacząłem łazić za grzybami, ale żeby nie marnować czasu - postanowiłem przy okazji rozbudować swój plecak. Trzeba poszukać kapsuł z modułami plecaków, a najlepiej się to robi skanerem pojazdu kołowego. Po chwili miałem już potrzebne materiały do budowy łazika i zacząłem dwutorowe poszukiwania. Po drodze do kolejnej kapsuły natknąłem się na opuszczoną bazę radarową. Odkryty w niej sygnał SOS wskazał WRAK FRACHTOWCA 7 minut drogi ode mnie. Ucieszony popędziłem w tamtym kierunku, gdy natknąłem się na kolejne budynki. W nich z kolei znalazłem świetne "multinarzędzie" na sprzedaż. Niestety kosztuje 1.400.000, podczas gdy na moim koncie został niecały milion. Szczęśliwie jednak, okazało się, że w kolejnym budynku znajduje się punkt handlowy, a zaraz obok zabudowań obrodziły pokłady Emerylu. Zbieram go właśnie i sprzedam od razu na miejscu. Powinno starczyć na wymianę broni, którą potem będę musiał odpowiednio rozbudować, i może w końcu dotrę do tego "upadłego" frachtowca. Te 7 minut drogi, przez te wszystkie przygody, rozciągnęło się już niemal na godzinę. A żeby tego było mało, w budynku obok odkryłem sygnał SOS. Wskazuje wrak statku 7 minut drogi ode mnie. Poważnie. Dlatego piszę tego posta. Nosz wciąga cholerstwo i nie chce puścić. A po co ja tu lądowałem właściwie?
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u
22.08.2017, 20:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2017, 07:17 UTC przez Pueblo.
Powód edycji: literowki
)
ja ostatnio tez wskoczylem na chwilke do NMS.
po wykasowaniu save, biednym jest i do tego stateczek taki, ze nic tym nawet nie przewieziesz... znalazlem SOS do wraku statku, jak wylanialem sie zza pagorka, moim oczom ukazal sie wrak statku handlowego. przeskok z 20 pol na 45...jedno 'ale'. Statek trza naprawic, potrzeba mi Herydu. Rozstawiam szybki 'beacon' zeby sprawdzic gdzie zloza. Piekna sprawa, tylko 40 minut pieszo w jedna strone! Dla tych 45 slotow bylo warto. Po drodze znalazlem system jaskin i odkrylem brakujacy gatunek! +150k! ![]() Skonczylem chyba po 4.5 h Wiem jak sie czujesz Robin...
23.08.2017, 06:52 UTC
(22.08.2017, 20:34 UTC)Kyokushin napisał(a): Uwielbiam tę grę. Chyba się skuszę i kupię ! Ostatnio widziałem nawet jakąś recenzję jak NMS wygląda po roku od premiery, po tych wszystkich łatkach i dodatkach. Gdy o tym słyszę za dużo to odchodzą mi chęci, ale z drugiej strony widząc wasze wypowiedzi chce mi sie pograć !
23.08.2017, 07:36 UTC
Do licha, panowie mocno kusicie z tym NMS, im więcej czytam, co w tych nowych aktualizacjach robią, tym bardziej mam ochotę sam tam polatać.. ;P
"Heavier than a star, no place is too far
Not even space and time can touch this ship of mine" - Keldian, "F.T.L." Galnet "Echo Przestrzeni" |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| No Man's Sky - Pierwszy Husarski Event | Pol Detson | 2 | 690 |
05.08.2025, 06:31 UTC Ostatni post: Eisley1975 |
|
| No Man's Sky - Husarskie Kosmiczne Hell's Kichen | Pol Detson | 0 | 511 |
13.11.2024, 18:33 UTC Ostatni post: Pol Detson |
|
| Friend Code, czyi wspólne granie w No Man's Sky | Pol Detson | 1 | 643 |
09.11.2024, 10:09 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| No Man's Sky - Pierwsze Husarskie Zawody Wędkarskie | Pol Detson | 5 | 1,345 |
23.10.2024, 17:53 UTC Ostatni post: Pol Detson |
|
| Zabawy w No Man's Sky | Pol Detson | 23 | 2,900 |
01.04.2024, 23:27 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|