Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
(11.08.2017, 21:02 UTC)Drakkainen napisał(a): Oki, złamałem się i kupiłem Biggrin
Więcej z wrażeń jak wrócę z mini wakacji (środa, czwartek).

Zagubienia w eksploracji!

Pad i kanapa jest?
Odpowiedz
Udało mi się uzyskać swój "adres". 
Choć to baza robocza, tylko klepie questy w niej, ogródka nie ma jeszcze i w ogóle to taka prowizorka... zapraszam!

[Obrazek: B1B80D04B1AB5031BA129565ACCB796257D4E40A]

Do portali wskazują drogę Monolity, po złożeniu w nich odpowiedniej "ofary".
Potem wystarczy naładować portal i mam nową zabawkę Biggrin

Żeby jednak przez nie podróżować, trzeba ukończyć nową fabułę "Atlas Rising" (potrzebną do odszukania symboli).
Odpowiedz
Chyba dziś se zagram ale zresetuję sejwa.
Odpowiedz
Robię sobie spokojnie fabułę atlasa

Lubię tę grę co raz bardziej. Mam nadzieję że w 1.3 dadzą już coś więcej do multiplayera niż duszki - niby napisali - to pierwszy krok.

Mapa nawigacyjna dalej ssie, i brak obsługi hotasa :/
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Poradźcie co mam ze sobą zrobić. Biggrin
Przeżyłem, odleciałem w pierwszym terminalu Atlasa byłem, sam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Masakra. Biggrin
Odpowiedz
Dwa nowe "TIP"y:

1. Strażnicy są uczuleni na wydobycie. Jak nie rozwalacie surowców na lewo i prawo, nawet po planecie z agresywnymi strażnikami można spokojnie chodzić i zwiedzać.
Sprawdza się też wydobywanie z jak największej odległości. Strażnicy najpierw lecą do złoża sprawdzić co się dzieje.

2. W nowej wersji skanowanie rzeczy do wydobycia w wielu przypadkach da DODATKOWE SUROWCE. Z głupiego kamienia wypadają bonusy (Glin, Nikiel, itp.)

(13.08.2017, 10:03 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Poradźcie co mam ze sobą zrobić. Biggrin
Przeżyłem, odleciałem w pierwszym terminalu Atlasa byłem, sam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Masakra. Biggrin

Bazę buduj! Albo do mojej w odwiedziny wpadaj!

EDIT:
Nie wiecie gdzie, jak, znaleźć nowe technologie?
Kontynuuję save'a i martwi mnie, czy przypadkiem nie jest coś zbugowane...

Ze wszystkiego wypadają mi tylko te nowe jednostki nanitowe, a wielu technologii nie mam. Nawet REZONATORA DYNAMICZNEGO do budowy pojazdów nie mogę stworzyć - muszę kupować...
Odpowiedz
[Obrazek: g5fowm4imffz.gif]

Chce taki! Smile

I tak jak Robinus rzecze, wydaje mi sie ze jest zbugowane jak odpalasz ze starego save'a. (mnie czasami 'wyrzuca' kilometry od statku jak wysiadam, itd)
Odpowiedz
Też się złamałem i kupiłem. Jak na razie nie żałuję (co w połączeniu z masą negatywnych opinii na początku, trochę mnie dziwi).
A tak przy okazji - czy wszystkie planety mają wrota?
Odpowiedz
To samo Smile na ps4 jest teraz promocja i za 60 zl mozna kupic. Nie mam za bardzo czasu i Elite tez wciaz swieza wiec w wyborze tego co zostało z wieczorow\nocy rozdarty ale b. pozytywnie na ten czas.
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Też się skusiłem i kupiłem. Zobaczymy czy nie będę żałował. ;p ale zapowiada sie ciekawie. Będzie co robić - NMS i Horizons Tongue
Odpowiedz