Escape from Tarkov
Escape From Tarkov przechodzi dziś do Zamkniętych Beta testów.
Wszyscy posiadacze preorderów otrzymają dostęp do CBT. Dostęp będzie udzielany falowo w możliwie jak najszybszym tempie. Najdalej po tygodniu każdy właściciel preordera powinien otrzymać maila z zaproszeniem do udziału w testach. Osoby, które dokonały zakupu wcześniej otrzymają dostęp szybciej. Nowi użytkownicy będą mieli możliwość dołączenia do pozostałych beta testerów zaraz po zakończeniu pierwszej fali dostępów.
Gra otrzyma znaczną ilość aktualizacji:
pierwszą część największej lokacji w grze- mapy Shoreline,
poprawiony balans lokacji, które już były dostępne w wersji alfa, plus nowe miejsca do eksploracji,
nowe użyteczne przedmioty, medykamenty i sprzęt, szeroki wachlarz uzbrojenia oraz modyfikacji broni,
zbalansowana ekonomia oraz system ubezpieczeń,
chat główny umożliwiający zapoznanie partnerów do walki czy pozyskanie informacji od innych graczy.

[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Dobry ten Tarkov? Ma coś koncepcyjnie wspólnego z DayZ i podobnymi grami? Tongue Nie nudzi się szybko?
Odpowiedz
Gralbym, tylko czasu chwilowo brak, tym bardziej ze przed jesienia staram sie nadrobic zaleglosci na kupce wstydu. Ilu z Was aktywnie ogrywa bete?
Odpowiedz
Ja "tłukę" i ginę codziennie Smile
ps.
Wczoraj dopadłem klucz do "faktorki" i życie oraz levelowanie stało się prostsze Tongue
Odpowiedz
Niczym Neo w Matrixie tak funkcjonują Scavy czyli boty w Escape from Tarkov Biggrin

Odpowiedz
właśnie wszedł hotfix 0.267.302 który między innymi ma poprawiać takie kwiatki Wink
Odpowiedz
Escape From Tarkov promocja - 25% Black Friday (łączy się z rabatem 20% przy wspólnym zakupie 4 kopii )

[Obrazek: unknown.png]
Odpowiedz
Odświeżam trochę temat. Wiele wody w Tarkowie upłynęło od ostatnich postów. Tak więc ostatnimi czasy zanabyłem kluczyk i uciec z tego pięknego miasta, niestety samotnie to tak trochę nudno Sad i tu moje pytanie, ktoś jeszcze tu biega? Chętnie się przyłączę do wspólnych wypadów.

PS w najbliższym czasie szykuje się Open Beta, plotki krążą że będzie na początku marca, wiąże się to oczywiście z Wipem co sprawia że sprzęt traci się z mniejszym bólem.

PS2 mój nick w grze to standardowe Nizm0, aktualnie mam 18 lvl więc trzeba przyznać że jeszcze tu raczkuję Smile
Odpowiedz
(13.02.2018, 14:53 UTC)Nizm0 napisał(a): Odświeżam trochę temat. Wiele wody w Tarkowie upłynęło od ostatnich postów. Tak więc ostatnimi czasy zanabyłem kluczyk i uciec z tego pięknego miasta, niestety samotnie to tak trochę nudno Sad i tu moje pytanie, ktoś jeszcze tu biega? Chętnie się przyłączę do wspólnych wypadów.

PS w najbliższym czasie szykuje się Open Beta, plotki krążą że będzie na początku marca, wiąże się to oczywiście z Wipem co sprawia że sprzęt traci się z mniejszym bólem.

PS2 mój nick w grze to standardowe Nizm0, aktualnie mam 18 lvl więc trzeba przyznać że jeszcze tu raczkuję Smile

Gra zakupiona, szukam Ciebie w grze Smile 07
Edit: Poszedł invite do Friend list. Mój nick ten sam co wszędzie, Aculeus.
Odpowiedz
@Aculeus Zaproszenie zaakceptowałem, niestety w grze nie ma komunikatora więc najlepiej na discorda wbić i tam sobie pogadać.

Jak coś to gram prawie codziennie mniej więcej od 21 zależy czy dzieciaki pójdą grzecznie spać, powinienem do 24 ale często mi się przeciąga do 1 :/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości