ARMA3 - Współne granie
Znam i uzywam te mody, z checia bym pogral. APEX? Zombie?
Odpowiedz
Nie jestem pewien czy w końcu zakupiłem podczas ostatnich wyprzedaży. Jeśli tak to chętnie dołączę.
Odpowiedz
Kurna, zapomniałem do poprzedniego posta dodać linka którego miałem na myśli: http://www.pcgamer.com/arma-3-lego-mod-p...imulation/
Smile

@Qasz
Ja się w modach zombie nie orientuje, możesz coś zaproponować? Bo sesja w 4 osoby z minimalnym wyposażeniem, tylko z latarkami przy broni i chemlightami bez nokto + komunikacja z włączonym ACRE brzmi smakowicie Smile
Odpowiedz
(06.02.2017, 16:08 UTC)2M1R napisał(a): Kurna, zapomniałem do poprzedniego posta dodać linka którego miałem na myśli: http://www.pcgamer.com/arma-3-lego-mod-p...imulation/
Smile

@Qasz
Ja się w modach zombie nie orientuje, możesz coś zaproponować? Bo sesja w 4 osoby z minimalnym wyposażeniem, tylko z latarkami przy broni i chemlightami bez nokto + komunikacja z włączonym ACRE brzmi smakowicie Smile

Niestety nie, gralem na innych serwerach bo stawianie zombiakow bylo ciezkie mody sie gryzly i kolejnosc modow + mocny sprzet, ogolnie bylo ciezko. Wiem tylko ze to byla kombinacja Exile z Ryan's Zombies + wiele innych modow (natowski i ruski sprzet, acre, itd. itp.), ewentualnie mozna wskoczyc na breaking pointsy ale tam jest juz troche hardcore.
Odpowiedz
Zastanawiam soe czy kupic tą gre. Wyglada dibrze ale boje sie ze bedzie jK z wieloma grami ktpre mam. Fajna ale nie chce mi sie teraz w to grac. Mam tak ostatnio z elite i ogolnie wszystkim
Odpowiedz
Jeśli chodzi o realizm i wspólną grę, zwróćcie uwagę na taką pozycję jak SQUAD Wink
Odpowiedz
(06.02.2017, 19:21 UTC)Crazied napisał(a): Jeśli chodzi o realizm i wspólną grę, zwróćcie uwagę na taką pozycję jak SQUAD Wink

Polecam bardzo dobra gra.
Odpowiedz
Odkopuję temat, co powiecie na RPG w ARMA 3?
Odpowiedz
(29.05.2017, 19:32 UTC)Greg200184PL napisał(a): Odkopuję temat, co powiecie na RPG w ARMA 3?

Probowalismy z 2m1rem i Elllem, za male zainteresowanie bylo.
Odpowiedz
(29.05.2017, 20:27 UTC)Qasz napisał(a):
(29.05.2017, 19:32 UTC)Greg200184PL napisał(a): Odkopuję temat, co powiecie na RPG w ARMA 3?

Probowalismy z 2m1rem i Elllem, za male zainteresowanie bylo.

Wcale nie małe !

Ja najchętniej w łykendy pogram, ale że pogoda taka pinkna to czesto na forum teraz nie zaglądam tylko siedze w piaskownicy.
Wołajcie mnie na PW, maile sprawdzam codziennie nawet kilka razy...

Arma 3 zawsze !
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz