Przedstaw się
Witamy na pokładzie Smile. I bezpiecznych skoków do naszego systemu Smile
Odpowiedz
Cześć!

Potencjalnie jestem najświeższym narybkiem, a że panuje tu taka a nie inna kultura organizacyjna to:
Łukasz, rocznik 90, tymczasowo pomieszkuję w Warszawie, dziś złożyłem pracę magisterską do dziekanatu. Aktywnie poszukuję pracy przy szeroko rozumianej rachunkowości zarządczej Wink
Prywatnie interesuję się grami (wszelkimi), game developmentem, modelarstwem (gry bitewne), hobbystycznie pogrywam na giełdzie.
Poglądy światopoglądowe? Konserwatywno-liberalne Wink
Mam nadzieję na owocną współpracę w jakże interesującym gronie.
Do zobaczenia na szlaku!
Odpowiedz
(12.02.2016, 09:46 UTC)Hoscik napisał(a): hobbystycznie pogrywam na giełdzie.

oby to było tylko hobby Tongue Kumpla mam który w porę się z tego wykręcił Smile
Odpowiedz
Cześć Komandorzy! Biggrin

Niedawno dołączyłem więc pora by była żeby się przedstawić. Biggrin

Kamil, obecnie Kraków, rocznik 1984.
Pracuje jako administrator IT w jednej z firemek ICT, obecnie zajmuje się tam obserwowaniem paska postępu Wink
Interesuje się sci-fi, graniem, modelarstwem (głównie kartonowym), troche modelowaniem 3D, od czasu kiedy mam córke troche mniej czasu na to wszystko starcza, ale... na przyjemności zawsze jest czas.

Zacząłem grać w elitke stosunkowo nie dawno, bo na początku tego roku i obecnie latam Lakonem 6 głównie handel, zbieram na ASP Explorera, aby później wyruszyć jak najdalej sie da Biggrin . A potem, no cóż, zobaczy sie....

Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś w galaktyce! Biggrin
oby stacje kręciły sie w dobrą stronę!
CMDR Kethrax
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
Witam,
Przedstawiam się bo wypada.
Rocznik 85, interesuję się sci-fi, pracuję w branży przemysłu ciężkiego realizując się jako grafik. W elite od początku ale po zarobieniu i zrealizowaniu wszystkiego co się dało w singlu fajnie byłoby polatać z kimś jeszcze.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Witajcie towarzysze husarscy! Smile
Imię me Aureliusz, rocznik 94, aktualnie student na polibudzie. 
Zajmuję się tym i owym. 
Zainteresowania: astrofizyka, literatura (przede wszystkim hard sci-fi), gaming, lubię od niedawna pokodzić w C++, jeżdżę na rowerze dla zdrowotności, plus czasem wracam do sportu dzieciństwa - bjj. 

W ED grałem od premiery, ale z powodu braku czasu, niezbyt mnie wciągnęło. Teraz natomiast wracam ze zdwojoną siłą Tongue

Miło poznać .
Amor patriae nostra lex! (czy jakoś tak Smile)
Odpowiedz
Witam serdecznie szanowne grono!

Z tej strony melduje się Tomek z Wrocławia, rocznik '84. Tutaj mieszkam, studiuję i pracuję. Prywatnie żonaty i dzieciaty (tu z góry przepraszam za okazjonalne "tło" na teamspeak'u w razie czego), interesuję się historią i militariami (głównie wiek XX i II WŚ), fantastyką, eRPGami (tak jako gracz jak i "miś gry" - jako ciekawostkę mogę się pochwalić wprowadzeniem w świat RPG, i później prowadzeniem przez długi czas stuprocentowo żeńskiej drużynie ;P). Kiedyś uwielbiałem bawić się w modelarstwo, obecnie hobby to zawiesiłem, m.in z powodu maluchów w domu.
Lubię posiedzieć nad dobrą ksiażką, niekoniecznie w formie e-booka, choć wygodne ułożenie się na łóżku z tabletem jest fajne- klasyczna książka trzymana w łapskach ma jednak swój urok.
Spektrum słuchanej i akceptowalnej dla uszu muzyki mam w miarę rozległe.. od klasyki do hard rocka i klasycznego heavy metalu (ale bez odmian khem, ekstremalnych dla uszu, w tym wszelakich ryków w mikrofon czy katowania gitar..) - generalnie co wpadnie w ucho i jakoś miło brzmi, jest chętnie odsłuchiwane Wink
Do świata Elite trafiłem dzięki koledze Nizm0, za co mu bardzo dziękuję. Kiedyś namiętnie latałem we Freelancera, i szczerze mówiąc dopiero Elite okazało się dla mnie godnym jego następcą - wiem, była choćby seria X, ale jakoś od niej się odbiłem.. Póki co nie posiadam Horyzontów, z uwagi na ograniczenia sprzętowe (gram na czymś poniżej teoretycznych minimalnych wymagań, na szczęście okazuje się, że latać w przestrzeni mogę dość swodobnie, nie rezygnując przy tym z przynajmniej części fajerwerków graficznych).

To chyba tyle, tak tytułem wstępu..

pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia gdzieś w przestrzeni bądź kantynie!
Odpowiedz
Witamy wszystkich na pokładzie Biggrin
Odpowiedz
Big Grin 
Robert z Krakowa wita wszystkich bardzo serdecznie.Z zamiłowania miłośnik gór, wspinaczki i paru innych rzeczy które wychodzą poza ramy ogólnie przyjętego zdrowego rozsądku  Biggrin
Odpowiedz
Ekhm no to jestem. Wybaczcie mam trochę tremę przed tak wielką publiką występować... (pewnie skutki bycia samemu w lesie)

yyy od czego ... aha ...

Mam na imię Piotrek, jeszcze 31 lat ale w niedługim czasie ma się to podobno zmienić  Sad  Mam żonę, dwie córy (o pozostałych dzieciach jeszcze się nie dowiedziałem  Wink ), pies, szczur, patyczaki, zeberki (ptaki), i moje oczko w głowie akwarium  Smile

Gdzie mnie można znaleźć: małopolska-> Beskid Niski-> Gorlice; (rodzinna miejscowość Wysowa Zdrój- polecam na wypoczynek Smile

Jeśli chodzi o zawód wykonywany/wyuczony to dużo by tu pisać. Obecnie mam "urlop" dlatego znalazłem czas na grę i forum, a normalnie to pracuję we Francji - 6-8 tyg tam, 1-2 w PL.

Jakieś zainteresowania? Hmm czasami lubię wyskoczyć kija pomoczyć w stawie czy rzece. Lubie kino sci-fi, gry survival z domieszkami budowania i craftingu.

W Elite znalazłem się z przypadku, tzn po zakupieniu gry. Wcześniej grałem w Eve Online, bagatela tylko 5 lat, ale o ED było już mówione i gdy już cena była dla mnie optymalna postanowiłem sprawdzić.

Na koniec co lubię. Wino/Piwo Kobiety i Sex (cholera śpiew miało być ale jakoś nie pasuje  Tongue

Nie dziwcie mi się, to są sutki ...kur... wruuuć skutki pobytu w lesie, studenci medycyny piszą doktoraty na mój temat bo taki ciężki przypadek  Smile

Pozdrawiam
CMDR Sam w lesie
Odpowiedz