11.02.2016, 22:14 UTC
Witamy na pokładzie
. I bezpiecznych skoków do naszego systemu
|
Przedstaw się
|
|
11.02.2016, 22:14 UTC
Witamy na pokładzie
12.02.2016, 09:46 UTC
Cześć!
Potencjalnie jestem najświeższym narybkiem, a że panuje tu taka a nie inna kultura organizacyjna to: Łukasz, rocznik 90, tymczasowo pomieszkuję w Warszawie, dziś złożyłem pracę magisterską do dziekanatu. Aktywnie poszukuję pracy przy szeroko rozumianej rachunkowości zarządczej ![]() Prywatnie interesuję się grami (wszelkimi), game developmentem, modelarstwem (gry bitewne), hobbystycznie pogrywam na giełdzie. Poglądy światopoglądowe? Konserwatywno-liberalne ![]() Mam nadzieję na owocną współpracę w jakże interesującym gronie. Do zobaczenia na szlaku!
12.02.2016, 17:40 UTC
13.02.2016, 11:54 UTC
Cześć Komandorzy!
![]() Niedawno dołączyłem więc pora by była żeby się przedstawić. ![]() Kamil, obecnie Kraków, rocznik 1984. Pracuje jako administrator IT w jednej z firemek ICT, obecnie zajmuje się tam obserwowaniem paska postępu ![]() Interesuje się sci-fi, graniem, modelarstwem (głównie kartonowym), troche modelowaniem 3D, od czasu kiedy mam córke troche mniej czasu na to wszystko starcza, ale... na przyjemności zawsze jest czas. Zacząłem grać w elitke stosunkowo nie dawno, bo na początku tego roku i obecnie latam Lakonem 6 głównie handel, zbieram na ASP Explorera, aby później wyruszyć jak najdalej sie da . A potem, no cóż, zobaczy sie.... Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś w galaktyce! oby stacje kręciły sie w dobrą stronę! CMDR Kethrax
14.02.2016, 15:32 UTC
Witam,
Przedstawiam się bo wypada. Rocznik 85, interesuję się sci-fi, pracuję w branży przemysłu ciężkiego realizując się jako grafik. W elite od początku ale po zarobieniu i zrealizowaniu wszystkiego co się dało w singlu fajnie byłoby polatać z kimś jeszcze. Pozdrawiam
14.02.2016, 16:15 UTC
Witajcie towarzysze husarscy!
![]() Imię me Aureliusz, rocznik 94, aktualnie student na polibudzie. Zajmuję się tym i owym. Zainteresowania: astrofizyka, literatura (przede wszystkim hard sci-fi), gaming, lubię od niedawna pokodzić w C++, jeżdżę na rowerze dla zdrowotności, plus czasem wracam do sportu dzieciństwa - bjj. W ED grałem od premiery, ale z powodu braku czasu, niezbyt mnie wciągnęło. Teraz natomiast wracam ze zdwojoną siłą . Miło poznać . Amor patriae nostra lex! (czy jakoś tak )
14.02.2016, 19:01 UTC
Witam serdecznie szanowne grono!
Z tej strony melduje się Tomek z Wrocławia, rocznik '84. Tutaj mieszkam, studiuję i pracuję. Prywatnie żonaty i dzieciaty (tu z góry przepraszam za okazjonalne "tło" na teamspeak'u w razie czego), interesuję się historią i militariami (głównie wiek XX i II WŚ), fantastyką, eRPGami (tak jako gracz jak i "miś gry" - jako ciekawostkę mogę się pochwalić wprowadzeniem w świat RPG, i później prowadzeniem przez długi czas stuprocentowo żeńskiej drużynie ;P). Kiedyś uwielbiałem bawić się w modelarstwo, obecnie hobby to zawiesiłem, m.in z powodu maluchów w domu. Lubię posiedzieć nad dobrą ksiażką, niekoniecznie w formie e-booka, choć wygodne ułożenie się na łóżku z tabletem jest fajne- klasyczna książka trzymana w łapskach ma jednak swój urok. Spektrum słuchanej i akceptowalnej dla uszu muzyki mam w miarę rozległe.. od klasyki do hard rocka i klasycznego heavy metalu (ale bez odmian khem, ekstremalnych dla uszu, w tym wszelakich ryków w mikrofon czy katowania gitar..) - generalnie co wpadnie w ucho i jakoś miło brzmi, jest chętnie odsłuchiwane ![]() Do świata Elite trafiłem dzięki koledze Nizm0, za co mu bardzo dziękuję. Kiedyś namiętnie latałem we Freelancera, i szczerze mówiąc dopiero Elite okazało się dla mnie godnym jego następcą - wiem, była choćby seria X, ale jakoś od niej się odbiłem.. Póki co nie posiadam Horyzontów, z uwagi na ograniczenia sprzętowe (gram na czymś poniżej teoretycznych minimalnych wymagań, na szczęście okazuje się, że latać w przestrzeni mogę dość swodobnie, nie rezygnując przy tym z przynajmniej części fajerwerków graficznych). To chyba tyle, tak tytułem wstępu.. pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia gdzieś w przestrzeni bądź kantynie!
14.02.2016, 19:21 UTC
Witamy wszystkich na pokładzie
Robert z Krakowa wita wszystkich bardzo serdecznie.Z zamiłowania miłośnik gór, wspinaczki i paru innych rzeczy które wychodzą poza ramy ogólnie przyjętego zdrowego rozsądku
16.02.2016, 09:09 UTC
Ekhm no to jestem. Wybaczcie mam trochę tremę przed tak wielką publiką występować... (pewnie skutki bycia samemu w lesie)
yyy od czego ... aha ... Mam na imię Piotrek, jeszcze 31 lat ale w niedługim czasie ma się to podobno zmienić Mam żonę, dwie córy (o pozostałych dzieciach jeszcze się nie dowiedziałem ), pies, szczur, patyczaki, zeberki (ptaki), i moje oczko w głowie akwarium Gdzie mnie można znaleźć: małopolska-> Beskid Niski-> Gorlice; (rodzinna miejscowość Wysowa Zdrój- polecam na wypoczynek ![]() Jeśli chodzi o zawód wykonywany/wyuczony to dużo by tu pisać. Obecnie mam "urlop" dlatego znalazłem czas na grę i forum, a normalnie to pracuję we Francji - 6-8 tyg tam, 1-2 w PL. Jakieś zainteresowania? Hmm czasami lubię wyskoczyć kija pomoczyć w stawie czy rzece. Lubie kino sci-fi, gry survival z domieszkami budowania i craftingu. W Elite znalazłem się z przypadku, tzn po zakupieniu gry. Wcześniej grałem w Eve Online, bagatela tylko 5 lat, ale o ED było już mówione i gdy już cena była dla mnie optymalna postanowiłem sprawdzić. Na koniec co lubię. Wino/Piwo Kobiety i Sex (cholera śpiew miało być ale jakoś nie pasuje Nie dziwcie mi się, to są sutki ...kur... wruuuć skutki pobytu w lesie, studenci medycyny piszą doktoraty na mój temat bo taki ciężki przypadek Pozdrawiam CMDR Sam w lesie |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,687 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,537 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,903 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |