Przedstaw się
Ktoś mnie przywołał więc jestem.

Przyznaję, najlepiej z gulaszem czyli takie niby "po węgiersku".
Witamy! Biggrin
Odpowiedz
O....to ja dla odmiany zawyżę średnią wieku...Witam wszystkich, jako emerytowany pliot z wszechświata "X-ów"...
DRACOOLLA Z Sosnowca melduje się u Huzarzy...rocznik 72...tak z drugiej połowy...żonaty, dzieciaty...jeszcze pracujący. Wink.
Postanowiłem odetchnąć od pływania pancernikami na rzecz nieskrępowanej przygody w kosmosie..I lepiej, żeby ktoś w razie czego usłyszał mój krzyk...
na razie baluje dość daleko od centrum....takie trochę Tattoine....
Obecnie ujeżdżam Cobre....jakoś mi na razie starcza...Ktoś wyżej napisał planszówki....ech, te czasy...godziny Gwiezdnego Kupca z kumplami...
EDYTKA: odmiana rzeczownika Huzar...Wink
[Obrazek: 51344.png]
Odpowiedz
(11.01.2017, 19:07 UTC)DRACOOLLA napisał(a): O....to ja dla odmiany zawyżę średnią wieku...Witam wszystkich, jako emerytowany pliot z wszechświata "X-ów"...
DRACOOLLA Z Sosnowca melduje się u Huzarów...rocznik 72...tak z drugiej połowy...żonaty, dzieciaty...jeszcze pracujący. Wink.
Postanowiłem odetchnąć od pływania pancernikami na rzecz nieskrępowanej przygody w kosmosie..I lepiej, żeby ktoś w razie czego usłyszał mój krzyk...
na razie baluje dość daleko od centrum....takie trochę Tattoine....
Obecnie ujeżdżam Cobre....jakoś mi na razie starcza...Ktoś wyżej napisał planszówki....ech, te czasy...godziny Gwiezdnego Kupca z kumplami...

Husarzy!
Tongue
Witamy.
Odpowiedz
Gwiezdny Kupiec - gra która kojarzy mi się z liceum, tak jak Magia i Miecz Smile
Odpowiedz
Witam Witam Mateusz (z tego co słyszałem to nie pierwszy Tongue ) potocznie Soplem zwany (również nie pierwszy  Sad ) rocznik 88  Wink  (jestem otwarty na nową ksywę ^^).

No cóż... kilka słów o sobie. Wychowany na Star Warsach, nie tylko na filmach lecz przede wszystkim na książkach. Interesuje się... meteorologią - lubię patrzeć w niebo, a szczególnie za zjawiskami ekstremalnymi, takimi jak burze czy coś więcej Wink . Obserwacja nieba dotyczy również astronomii. Od małego lubię spoglądać w nocne niebo, jednak wraz z wiekiem czasu ubyło więc zerkam na nie coraz rzadziej. Kiedyś dorobiłem się słabego teleskopu i tak snuję plany o kupnie mocniejszego sprzętu... ale to jak podbiję galaktykę  Biggrin .
Oprócz "tej niszówki" do zainteresowań wchodzi sport, któremu poświęcałem sporo czasu. Niestety nie zacząłem profesjonalnej kariery (jeszcze  Biggrin ) ale obiłem się o kilka lig amatorskich piłki nożnej. Od roku moją pasją stał się Crossfit, ale w treningach przeszkodziła mi kontuzja. Obecnie jest wszystko okey ale...  zanim wrócę na swoje normalne obroty to pewno minie kilka miesięcy. Tak więc staram się łączyć pasje sportowe wraz z wirtualną rozrywką.  Smile Oprócz tego są takie dziwadła u mnie jak RPG, książki i coś by tam się jeszcze znalazło  Wink .
Odpowiedz
Zapomnieliście o Labiryncie śmierci... Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich.
Melduje się rocznik 87.
Jestem z dawnej stolicy Polski. Miasto stolicą było przez 3 dni, aż wojsko pruskie nie spuściło naszym łupnia Sad Na jego przedmieściach leży Poznań Tongue

Jestem fanem wszelkiego rodzaju gier osadzonych w kosmosie, choć nie ograniczam się tylko do tychże, grając w Skyrimy, Divisiony czy inne konter strajki Tongue
Jestem także nader często podatny na sugestie grupy odnośnie kupowania nowych gier pod co-opa (przez to kupiłem EBiggrin właśnie).
W elajta grałem od premiery ale brak czasu i pewne znudzenie grą spowodowały niemalże dwuletnią przerwę.
Koniec końców wróciłem do Elite. Wyczyściłem save, wymyśliłem RP i od nowa tworzę historię swojego pilota.
Niestety, wraz z żoną i pięciomiesięcznym bobaskiem mieszkam przejściowo u teściów, na takiej wsi że Internet tu co jakiś czas sołtys z miasta koniem przywozi Tongue dlatego musiałem się przerzucić z Open na Solo...

Tak więc do zobaczenia w kosmosie (na open gram jak sołtys wraca Tongue ) oraz do usłyszenia na TSie (jak córka nie będzie płakać / spać).
Odpowiedz
Witam
Na imię mam Tomek, lat : Dodgy .. chyba wystarczy jeśli napiszę, że grałem już w Frontiera Elite I . Na pewno podniosę średnią wieku
Jestem z Warszawy, pracuje na lotnisku jestem żonaty i mam małą córeczkę.
W ED gram sporo, codziennie lub prawie codziennie, od czerwca wylatałem ponad 1500 godzin. Byłem w centrum galaktyki, spotkałem obcych i odwiedziłem ruiny.
Myślę, że z wami Piloci, ten nasz wirtualny wszechświat będzie jeszcze ciekawszy.
Gdyby co jestem do dyspozycji i w miarę możliwości służę pomocą.
Jeszcze raz Pozdrawiam
Randario
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
RANDARIO witamy Biggrin Małe pytanko, a gdzie i jako kto pracujesz na lotnisku? Smile
Odpowiedz
Warszawa, Cargo, Kontrola Dostępu, Cool o reszcie nie mogę.
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz