Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
A właśnie mi się podoba ich wygląd. Proste aż do przesady, co z połączeniu z precyzją i trwałością - daje to czego potrzebuje.
Nie lubię futuro-migających rzeczy, moim zdaniem w przyszłości ludzkość wróci do prostoty - bo jak będzie dalej podążać w stronę kiczu, to nie będzie przyszłości....
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
Może być trochę futurololo ale to co robi Saitek z x52, x55 oraz x56 to jest wieś gra tańczy i śpiewa xD
Liczba postów: 818
Liczba wątków: 14
Reputacja:
105
Platforma:
CMDR: Nizm0
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
No cóż ja lubię taki styl bardziej futurystyczny, co prawda że trochę z świecidełkami przesadził Saitec. Jak na razie na jego korzyść dodatkowo przemawia że przypomina ten z Elity, nie wiem czy to Frontier się na nim wzorował czy w drugą stronę. Obawiam się jego jakości i awaryjności ale i tak wychodzi taniej niż CH Products gdzie za cały komplet (Joy + Throttle) to wydatek prawie 300€ na amazonie a w Polsce sam Joy na allegro po 600zł stoi a przepustnicy nawet nie ma.
Owszem Thrustmaster T.16000m pod tym wychodzi najtaniej ale tam dostaję 12 "bezużytecznych" przycisków.
Hm a może by tak spróbować na dwóch T.16000m latać, ma ktoś od nas doświadczenie pod tym względem i może się podzielić?
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
To już lepiej tego Ravcora za 250zł z allegro. Podobna czułość ale wygląda na solidniejszy. Mimo tego że t16000m jest w miarę dobry jak na cenę to i tak plastic fantastic. I przycisków trochę mało ;/
Liczba postów: 818
Liczba wątków: 14
Reputacja:
105
Platforma:
CMDR: Nizm0
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
A ten Ravcore Javelin jest uniwersalny left right? Bo T.16000m to na pewno można przełożyć i używać lewą ręką.