Przedstaw się
Cześć Dmger Tongue
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Witamy na pokladzie!
Odpowiedz
Witam.

Mam na imie Kamil. Lat 40. Mieszkam od paru lat w Anglii.
Lubie zeglowac i chodzic po gorach.
Gram od 3 miesiecy wiec jestem raczej zielony w grze.

Od roku nie pracuje i probuje nauczyc sie programowania ale jak to mowia:
Chcialby nad poziomy czlek, a tu ciagle niz
Nie podciagnie pusty leb ciezkiej d...y w zwyz.
Odpowiedz
Witam.

Mam na imię Piotr,rocznik 75'.
Na wstępie chciałbym podziękować za przyjęcie do grupy.Mieszkam w Wielkiej Brytanii od 11 lat.Lubię dobre książki,gry komputerowe i wiele innych rzeczy.Interesuje się historią i militaria mi. Uwielbiam buldogi angielskie ☺.
Odpowiedz
Ranyyyy... Inwazja wyspiarzy Biggrin

A tak poważnie to witamy na pokładzie Smile Jest tu trochę osób z GB więc i na piwko możecie się umówić Smile
Odpowiedz
Skoro banka moze miec swoja Colonie, to Husaria moze miec swoje Wyspy. Smile
Witam kolejnego kadeta.
Odpowiedz
Witam wszystkich, mam na imię Kamil, rocznik 86. Mieszkam we Wrocławiu, interesuję się grami komputerowymi i podróżami. W Elite gram dopiero od dwóch tygodni  Smile
Odpowiedz
Wszystkich kadetów zapraszamy do baru na teamspeaku, żeby tam trafić, musicie kolejno:
1. Wejść do komory dekompresyjnej
2. Zaczepić jakiegoś oficera/hetmana i ładnie poprosić o rangę kadeta
3. Wejść do baru i unikać kontaktu wzrokowego z Reinrkiem van Dallem, bo inaczej możecie stracić poczytalność Smile
Odpowiedz
Moje gołębie... Gdzie...
Gdzie są moje gołębie!
Calvariaaaaaaannnnnn!
Odpowiedz
Hej - Michal z tej strony rowniez rocznik 80. Od 13 lat w Uk i mysle ze juz tak zostanie. Pracuje w firmie transportowej zawsze od polnocy wiec moje najczestsze godziny w elite to 16 - 20, i oczywiscie sobota niedziela w miare mozliwosci. GL & HF
Odpowiedz