Wersja 1.1. Pierwszy rok za nami, a ja wbrew temu co pisałem zdecydowałem się pozostać przy standardowej wersji farmy. Zacząłem jednak od początku, także w pierwszy dzień wiosny zapraszam do mnie na wjazd na chatę (znaczy farmę)
Obecnie wyposażenie domku raczej skromne (nie licząc najlepszej lasencji we wsi oczywiście). W tym roku mam zamiar dodać jakieś ładne meble, kupić kalendarz, plazmę i zmienić podłogi.
W pierwszy dzień wiosny odwiedził mnie wracający z wojny Kent. Wydaje się być spoko.
Oto ja na moim wiernym rumaku w bojowej pozie przed chaupą
W zimie zeszłego roku udało mi się wydropić Tęczowy Kamień (Z NIETOPERZA!) co dało mi dostęp do najpotężniejszego miecza w grze! Na fotce widać też resztę narzędzi. Wkrótce zamierzam wycraftować złota siekierę a następnie kilof z Iridium. Iryd potrzebny też mi będzie w dużych ilościach do najlepszych nawadniaczy. Na szczęście uzbierałem już kilka sztabek...
Na screenie widać też aktualne fundusze, ilość zarobionych monet oraz imiona moich zwierzaków.
Główne miejsce do uprawiania roślin. Póki co jeszcze nie oczyszczone. Od samego początku zostało zbudowane tak, aby pasowało do nawadniaczy z iridium.
Lista moich najlepszych przyjaciół. Zdecydowałem, że najlepszym rozwiązaniem będzie nabijanie punktów relacji z max dwoma mieszkańcami jednocześnie, a po wejściu na maksymalny level przyjaźni wybranie kolejnych dwóch. Aktualnie rozbię Wizarda i Leah, ponieważ mieszkają na tej samej mapce i mam blisko :p
Powoli powstająca winnica, staram się na bieżąco dokupywać nowe drzewka i beczki.
A tutaj trzymam zwierzaki! Aktualnie mam dwie krowy, dwie kury, barana, owcę i kaczkę!
Oto moje aktualne umiejętności
Aktualny stan bundli. Moim celem jest odbudowanie community centre do końca tego roku (chociaż wiem, że przy odrobinie szczęścia mogę dokonać tego już w lecie). Budnle, których nie umieściłem na zdjęciach są już całkowicie wykonane!
Na wiosne kolejnego roku wrzucę aktualizację. Zobaczymy co się zmieniło