Opakowanie zastępcze Shout Box
Pythona mam do misji, do pve latam fasem, zniszcy wszystko, a jego zwrotność sprawia, że healing laser ma sens Smile
(16.09.2016, 08:10 UTC)Calvarian napisał(a): Pythona mam do misji, do pve latam fasem, zniszcy wszystko, a jego zwrotność sprawia, że healing laser ma sens Smile

Ma mega zwrotność, ponieważ łatwo manewruje podczas ręcznego zbierania micromaterial i commodity

Lepszy jest Healing laser na Turretach czy gimballach

Wojna jest super, kasa wpada, materiały do inżynierów wpadają i jest dużo zabawy w grupie.

FAS poleci do Felicyty na PP i FSD

Znowu piszę sam do siebie ale dzisiaj coś nad robotą się skupić nie mogę
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Ja mam healing na fixie, z 3 mc na gimbalach.
Ja na dzisiaj w robocie mam tak nudne zadanie, że nad nim przysypiam. Siedzę na stronie OECD przeglądając listę krajów wydających i niewydających durnego TIN i opisuje to w durnej tabelce i durnym excelu i chyba dobiorę do tego durną czcionkę bo pewnie będzie pasować....
Na fix nie umiem celować a zapewne jest uleczenie jest mocniejsze

@Quarion

Comic sans serif

Ja w swym zestawieniu używam Eras Demi ITC

Przyzwyczajenie z gry w CM 01/02

BTW.

Ładniej niż SFORA brzmi, Grupa Bojowa im. Pułkownika Aleksandra Józefa Lisowskiego h. Jeż Biggrin
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Jak wam się nudzi to poszli do nowego wątku, pomóc mi z pomysłami na reklamy Wink
(16.09.2016, 09:13 UTC)Quarion napisał(a): Ja na dzisiaj w robocie mam tak nudne zadanie, że nad nim przysypiam. Siedzę na stronie OECD przeglądając listę krajów wydających i niewydających  durnego TIN i opisuje to w durnej tabelce i durnym excelu i chyba dobiorę do tego durną czcionkę bo pewnie będzie pasować....

Do takiej pracy polecam zatrudnić Selenium Web Driver - trochę kodu i tabelki się same wypełnią Smile
[Obrazek: 22476.png]
Najlepszego Kyoku z okazji urodzin! Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Kyoku! Wszystkiego najlepszego!!! Wielkich melonów zdobytych w Elicie!
[Obrazek: 36931.png]

Gdzie jesteś Kyoku i flaszka Twoja? Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości