Opakowanie zastępcze Shout Box
(14.09.2016, 10:18 UTC)DYoda napisał(a): Nie mam nic przeciwko jednośladom, niech sobie śmigają, ale 300 pomiędzy samochodami czy po pasie awaryjnym... zero wyobraźni

Ja też nie mam nic przeciwko jednośladom. Bynajmniej! Ja jestem nimi zafascynowany! Ale takie coś jest dla mnie skrajnym idiotyzmem.
[Obrazek: 36931.png]

Dobry wszystkim.
Cześć Rommie

Dzisiaj odpoczynek od Elitki
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

I w domu Smile
(14.09.2016, 12:14 UTC)Calvarian napisał(a): I w domu Smile

Zgiń BiggrinBiggrin
ja o 17:00 będę w domu

(14.09.2016, 12:27 UTC)Brachu napisał(a): ja o 17:00 będę w domu

ja będę o 18:30 ale godzinę później mam wywiadówkę w szkole, do której chodzi moja córka  Wink

[Obrazek: IHxlPPT.png]
(14.09.2016, 12:34 UTC)zieluk napisał(a):
(14.09.2016, 12:27 UTC)Brachu napisał(a): ja o 17:00 będę w domu

ja będę o 18:30 ale godzinę później mam wywiadówkę w szkole, do której chodzi moja córka  Wink

Mnie to za rok czeka

Będę format robić, mogę jakoś zgrać elitkę, by nie czekać aż się ściągnie i zachować bindy? Mam ją na steam.
(14.09.2016, 13:14 UTC)Calvarian napisał(a): Będę format robić, mogę jakoś zgrać elitkę, by nie czekać aż się ściągnie i zachować bindy? Mam ją na steam.

Format?

Będziemy o Tobie pamiętać!

EDIT:
---------------------------
Smile

No dobra.

Bindy faktycznie ważna rzecz. Konfiguracja od początku może zniechęcić do startu...

Znalazłem coś takiego: https://support.frontier.co.uk/kb/faq.php?id=108

a same bindy podobno są gdzieś w: %localappdata%\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings\Custom.binds

Często coś ze steam instaluję na dwóch komputerach.
Wcześniejsze wgranie zawartości do odpowiedniego katalogu (tego, gdzie było to oryginalnie) w większości przypadków ratuje przed ponownym pobieraniem (steam najpierw sprawdza istniejące pliki).

Czyli jak skopiujesz sobie cały:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Elite Dangerous\

i wgrasz go przed instalacją na steam w to samo miejsce, to teoretycznie powinno zahulać.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości