Horyzont nie widoczny na steam
Witam
mam problem, gdy odpalam grę ze steam-a, mam dostępną tylko podstawkę, którą kupiłem na portalu za to horyzont jest niedostępny (pre-order kupiony bezpośrednio na stronie frontiera) jak można to "naprawić",  na co dzień odpalam grę "po za" steam - mam wystawiony skrót do Elevate.exe z katalogu z elite i tam wszystko działa.
Odpowiedz
Na swoim koncie na frontierstore generujesz klucz do steama, tam go aktywujesz i chyba musisz ściągnąć całego klienta ze steam, kopiowanie folderów nic nie daje...przynajmniej u mnie nic nie dało.

Dokładna procedura jest opisana na forum steama i na forum frontier. Linka nie podesle bo na telefonie szukanie tego to zbyt męcząca sprawa Smile

Dokładna procedura jest opisana na forum steama i na forum frontier. Linka nie podesle bo na telefonie szukanie tego to zbyt męcząca sprawa Smile
[Obrazek: 10848.png]
Odpowiedz
Po zalogowaniu do Frontierstore wchodzisz do My Account/Account Dashboard i z lewego menu wybierasz "Partner Keys". Dalej powinno być prosto.
Odpowiedz
Wielkie dzięki Panowie juz wiem gdzie szukać to dam radę Smile Smile
a klient chyba jest ok bo aktualizacje się ściągają przez steam Smile Smile ale grę uruchamiam bez odpalania stemu i horyzont działa Smile Smile
Odpowiedz