Opakowanie zastępcze Shout Box
(02.09.2016, 11:52 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Chyba nadszedł czas na zwiększenie limitu wiadomości Smile

O tak to się przydało by bardzo.
Mam prośbę, może ktoś podrzucić linka do strony z której ściągnę The Dark Wheel ?
[Obrazek: franzv2.jpg]
(02.09.2016, 13:28 UTC)Franz Lionport napisał(a): Mam prośbę, może ktoś podrzucić linka do strony z której ściągnę The Dark Wheel ?

Proszę: http://www.frontierastro.co.uk/Fiction/e...ction.html
Widzę, że historia FR wciągnęła Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Heheh Wink thx !
[Obrazek: franzv2.jpg]
(02.09.2016, 11:52 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Chyba nadszedł czas na zwiększenie limitu wiadomości Smile

Chce-my więcej! Chce-my więcej!
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Nie chcę się czepiać ale czy przypadkiem ten temat nie jest pięknym przykładem na łamanie pkt 10. naszego regulaminu? ^^
[Obrazek: 36931.png]

Zdecydowanie nie. ten wątek jest żywym wyrzutem sumienia dla administratorów, którzy w bestialski sposób zamordowali SB
(02.09.2016, 14:01 UTC)Mr.Wormy napisał(a): Nie chcę się czepiać ale czy przypadkiem ten temat nie jest pięknym przykładem na łamanie pkt 10. naszego regulaminu? ^^

Już widzę te nagłówki:
"Łamią regulamin, bo nie ma shoutboxa" albo "Hetman, nie przywracając shoutboxa, wymusza na husarzach łamanie regulaminu". W sumie to idźmy krok dalej: "Założyciel TWH zmusza członków do łamania regulaminu" Biggrin Biggrin Biggrin
Cytat:Już widzę te nagłówki:
"Łamią regulamin, bo nie ma shoutboxa" albo "Hetman, nie przywracając shoutboxa, wymusza na husarzach łamanie regulaminu". W sumie to idźmy krok dalej: "Założyciel TWH zmusza członków do łamania regulaminu" Biggrin Biggrin Biggrin

śmiechłem i padłem ^^
[Obrazek: 36931.png]

Weekend
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości