Opakowanie zastępcze Shout Box
(30.08.2016, 11:15 UTC)Vermill napisał(a):
(30.08.2016, 10:46 UTC)Robinus napisał(a):
(30.08.2016, 10:01 UTC)Vermill napisał(a): Dobry.  Podziwiam ludzi, którzy zajmują się tylko eksploracją w Elite. Ma ktoś lawetę, żeby mnie przywieźć z powrotem do bańki? Bo za cholerę samemu mi się nie chce Biggrin

Mówi Vermill 10 skoków od HR 8444... Biggrin

Dokładnie to 480 skoków... hue hue hue... ba dum tsss!
[Obrazek: LWyB26e.jpg]

ożesz ty ... Biggrin
Chciałem skorzystać z okazji i powyzywać wszystkich co nieuczciwie dorobili się na cg z narkotykami oraz tym ze statkami. Uważam, że niszczycie ducha tej gry i jest to niehonorowe wobec ludzi, którzy nie zdążyli wrócić do domu na czas Biggrin

[Obrazek: 9789080-Little-child-boy-wall-corner-pun...crying.jpg]
Gromadzą dla potomnych Biggrin
@Calvarian

Możesz farmić kasę za dowóz tytoniu
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Nieładnie zagrałeś na uczuciach.... ale niech będzie. Smile
Teraz my zagramy na Tobie.... Dodgy
Światło! Zgaśmy mu jeszcze światło! Biggrin

Muuuhahahahhahahahahaa

[Obrazek: YeoUI41.jpg]
Mam 218 milionów i wydam je na Pythona do craftu do inżyniera i jak starczy to na FAŚa
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

A ja przed wylotem mogłem sprzedać wszystkie statki, bo mam ponad 300 milionów w assetach. Postanowiłem, że nie wracam do starej bańki za ładnie tu, żeby to zostawiać. Uzbroję Anacondę i będę witał przybyszów fajerwerkami Tongue
(30.08.2016, 14:15 UTC)Vermill napisał(a): A ja przed wylotem  mogłem sprzedać wszystkie statki, bo mam ponad 300 milionów w assetach. Postanowiłem, że nie wracam do starej bańki za ładnie tu, żeby to zostawiać. Uzbroję Anacondę i będę witał przybyszów fajerwerkami Tongue

Dziękujemy za oświadczenie, właśnie cofnęliśmy Panu możliwości lądowania w całym cywilizowanym Wszechświecie.
Powodzenia, Pilocie!
(30.08.2016, 14:33 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(30.08.2016, 14:15 UTC)Vermill napisał(a): A ja przed wylotem  mogłem sprzedać wszystkie statki, bo mam ponad 300 milionów w assetach. Postanowiłem, że nie wracam do starej bańki za ładnie tu, żeby to zostawiać. Uzbroję Anacondę i będę witał przybyszów fajerwerkami Tongue

Dziękujemy za oświadczenie, właśnie cofnęliśmy Panu możliwości lądowania w całym cywilizowanym Wszechświecie.
Powodzenia, Pilocie!

WOW Jakoś przeżyję. Zajmę się górnictwem, wykopie sobie grotę a jak kupię NMS, to nawet zapoluję na zwierzynę Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości