Opakowanie zastępcze Shout Box
Dobry,
jeszcze dzień i wywalam uchodźców z kokpitu, a wtedy to będę mógł grać nawet po, olaboga, dwudziestej!
(27.08.2016, 08:50 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(27.08.2016, 08:47 UTC)Vermill napisał(a):
(27.08.2016, 08:46 UTC)GutenbergPL napisał(a): Dla mnie, poroniony pomysł używać tego ustrojstwa, tym bardziej że internal slot zajmuje... ale co kto lubi.

A lądowałeś kiedyś Anacondą?

Tak, parę razy, zanim ją sprzedałem, bo stała i się kurzyła - praktycznie nią nie latałem. Smile
Mam w planach polecieć do Shinrarty niedługo i sobie jakąś złożyć, od razu inżynierkowie na maxa i wtedy polatam.
FDLa dopiero wczoraj skończyłem craftować - prócz pryzmatyków ma to wszystko o czym rozmawialiśmy.

a nie taniej będzie w systemie Ix ?

Cześć Calvarian
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Kurde, coś mnie w hangarze rozwaliło, jakieś pomysły? Pisać do fd czy coś?
(27.08.2016, 10:45 UTC)Brachu napisał(a):
(27.08.2016, 08:47 UTC)Vermill napisał(a): A lądowałeś kiedyś Anacondą?

Tak, parę razy, zanim ją sprzedałem, bo stała i się kurzyła - praktycznie nią nie latałem. Smile
Mam w planach polecieć do Shinrarty niedługo i sobie jakąś złożyć, od razu inżynierkowie na maxa i wtedy polatam.
FDLa dopiero wczoraj skończyłem craftować - prócz pryzmatyków ma to wszystko o czym rozmawialiśmy.

a nie taniej będzie w systemie Ix ?

Cześć Calvarian

A w jednym systemie kupię wszystko? Czy chociaż większość tzn statek + część outfitu?
Jeżeli tak, polecę do tego Ix - jeszcze nie byłem.
Inara czy eddb można sprawdzić bez latania

Scully Power Station
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(27.08.2016, 08:46 UTC)GutenbergPL napisał(a): Dla mnie, poroniony pomysł używać tego ustrojstwa, tym bardziej że internal slot zajmuje... ale co kto lubi.

A tak nawiasem, to w handlowej Anacondzie mam wolne małe internale, a skacząc od stacji do stacji komputer dokujacy robi robotę (przeważnie Biggrin) a ja się mogę iść spokojnie odlać w tym czasie Wink
bry...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
(27.08.2016, 17:45 UTC)szarik napisał(a): bry...

Teraz to już dobry, ale wieczór ;p
(27.08.2016, 18:44 UTC)Calvarian napisał(a):
(27.08.2016, 17:45 UTC)szarik napisał(a): bry...

Teraz to już dobry, ale wieczór ;p

szwedzkie bry -> niepokoić lub zwracać uwagę ... Calvarian dzięki za zwrócenie uwagi Tongue ...  idąc tym tropem bry sig om, czyli 'troszczyć się' - miło, że się troszczysz o poprawność pozdrowień... kończąc rzucam   'bry wieczorne', byście się dziś wyspali... lub jeżeli przeczytacie to rano 'bry poranne' byście mieli świetny dzień...

Cool
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Srogie piguły, Sebastianie.... Biggrin

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości