Przedstaw się
(07.03.2026, 14:36 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Witamy, wbijaj na discorda, ogrom informacji które znajdziesz i przekażą ci chłopaki zaskoczy cię nie jeden raz Smile

OK, zaraz się tam zaloguję. Wysłałem też zgłoszenie przez formularz podlinkowany na forum. To wystarczy, czy trzeba jeszcze wysłać akces w grze?
Odpowiedz
Witam po raz kolejny, powoli wypełniam wszystkie wymagania zapisane w regulaminie wiec zawitam tez i na Discordzie
Odpowiedz
Witam ponownie, jak na drugiej części meczu.

Wracam do was po kilku latach i pomyślałam, że zacznę od przypomnienia kim jestem.

Zuzanna lub cmndr Panna_Luma rocznik '88. Po długiej przerwie postanowiłam wrócić do gry i poprzypominać sobie uroki lotów kosmicznych. Cicha, spokojna i kochająca w eksplorację i spragniona towarzystwa. Na ten moment przede wszystkim chce sobie przypomnieć grę, zwłaszcza że w końcu kupiłam sobie hotasa i odczucia z zabawy zupełnie inne (przewodnicy i nauczyciele mile widziani). Jak znowu się wdrożę z pewnością znowu zaaplikuje do Skrzydła.
Odpowiedz
https://forum.thewingedhussars.com/showt...05#pid6905 To byl moj post z przed 10 lat jej.....

Nie wiele sie zmienilo tylko czas , bądz czasem , brak czasu . Nie wiem na jaki czas wracam Do elite i czy wracam ale....Witam ponownie
Odpowiedz
ależ mamy powroty ostatnio, fajnie że są ludzie chcacy pograć ponowniew pomimo tylu nowych gier Smile
Odpowiedz
(13.04.2026, 14:36 UTC)MAGNUM354 napisał(a): ależ mamy powroty  ostatnio, fajnie że są ludzie  chcacy pograć ponowniew pomimo tylu nowych gier  Smile

Jakoś miło wspominam czas spędzony w Elite, te wszystkie eventy i do tego znalazłem koszulkę TWH która o dziwo jeszcze pasuje Smile W sumie brałem udział w wysyłce ich Smile
Muszę oczywiście sobie przypomnieć sterowanie i to w jakim stanie zostawiłem statki i do czego były te buildy, nie będę zaprzeczał że trudno mi wrócić na Discorda gdyż jest bardzo dużo pokoi do rozmowy i nie do końca wiem gdzie się pojawić Biggrin
Odpowiedz
Dobry wszystkim Husarzom, 

Jestem Rafał z niemałego Trójmiasta, rocznik '99. Hobbystycznie zajmuję się amatorską grafiką komputerową (DigitalArt), organizacją wydarzeń typu LARP (Live Action Role-Play) przez co moim zamiłowaniem od wielu lat jest wszelako pojęty Role-Play, od papierowych RPG zaczynając, na RP na żywo kończąc, zaś całkowicie okazjonalnie zrobię coś w skórze (kaletnictwo). Jak w coś się angażuję to pojawia się w danym temacie pełno tabelek excel'a i formularzy do nich, aby wszystko podliczać i wyliczać, a także kontrolować.

Taką ciekawostką jest, że w Elitce latam od Bety z 2014 roku, lecz z długimi przerwami.
Odpowiedz
Cześć, jestem Jarek, rocznik 75, aktualnie mieszkam w Zabrzu, przez kilka lat emigracja  w Koblenz (zajefajny region - bardzo dobre wina z doliny Mozeli i Renu ), zawodowo zajmuję się "stawianiem" domów w technologii prefabrykowanej betonowej. Lubię planszówki, strategie, RPG, sporo czasu spędziłem w EVE, lubię budować ogólnie - załapałem bakcyla przy wspinaczce skałkowej, a że pochodzę z Gór to uwielbiam tam jeździć Smile
Moje pierwsza styczność z Elite miała miejsce w latach 90 - chyba jeszcze to było na Amidze jeśli pamięć mnie nie myli Wink
Odpowiedz
Witam z tej strony Chrystian, rocznik 95, zamieszkały w Darłowie, moim zainteresowaniem jest gotowanie, granie w gry różnego rodzaju oraz modelarstwo ( Niestety nie mam kiedy składać modeli na dzień dzisiejszy :c) w Elitke dopiero zaczynam mając dopiero 45h.

Pozdrawiam CMD czubek1995
Odpowiedz
Swietnie, ze wracaja piloci, ja sam w koncu przeprosilem sie z ustawieniami, ktore stracilem i wrocilem do Elitki, ale nie obylo sie bez kosztow, bo i SteamPad poszedl w odstawke na rzecz Thrustmastera i monitor na rzecz questa3. Kilka godzin i ogarniecie sie z powrotem w aktywnosciach. Choc sporo sie pozmienialo, to nadal czuje sie tu jak w domu.
Odpowiedz