26.11.2024, 09:12 UTC
Siema, właśnie się przesiadłem z PS4 na PC (odyssey) i natknąłem się na to forum. Niestety latam tylko w weekendy. mam nadzieje, że załatwimy razem paru piratów lub obalimy jakieś rządy w odległym systemie.
|
Przedstaw się
|
|
26.11.2024, 09:12 UTC
Siema, właśnie się przesiadłem z PS4 na PC (odyssey) i natknąłem się na to forum. Niestety latam tylko w weekendy. mam nadzieje, że załatwimy razem paru piratów lub obalimy jakieś rządy w odległym systemie.
28.11.2024, 15:43 UTC
Witam, Karol z tej strony. Mam 31 lat i obecnie urzęduje na Śląsku, a pochodzę z łódzkiego. Interesuję się motoryzacją, elektroniką i militariami.
Po ośmioletniej przerwie w graniu wróciłem do MMO, które jednak znudziły mi się po roku (całkiem sporo stażu zaliczyłem w nich przed przerwą). I tu nagle natrafiałem na Elite - zakochałem się bez opamiętania. Śmiało mogę napisać, że każdego wieczoru wymaga ode mnie niemałego wysiłku przy nauce chociażby sterowania czy próbie rozszyfrowania kolejnej misji (poradniki cenniejsze niż złoto!) - już kilka z nich mnie przerosło. Chętnie polatam z kimś od kogo mogę się czegoś nauczyć jak i również z tymi co mogą czegoś nauczyć się ode mnie. Pozdrowionka, widzimy się tu i tam
02.12.2024, 12:23 UTC
Witam, Norbert z tej strony- lat 26 moja fascynacja "kosmosem" zaczęła się od gry EVE online jednak po przejęciu przez tencenta gra już przestała być tym samym, próbowałem star citizena, ale jednak gra w obecnym stanie jest niegrywalna w porównaniu do ceny. Także zainteresowałem się ED i stwierdziłem, że granie w tak ogromną grę nie ma sensu samemu
Pozdrawiam
02.12.2024, 23:53 UTC
o7 Komandorzy! Nazywam się Paweł rocznik 79. Mieszkam w Warszawie. Z zawodu, pasji i miłości jestem pilotem zarówno w rzeczywistości jak w symulatorach. W Elite od lat. Na terytorium Husarii bardzo długo. Węzeł, poza moją lotnią , "Zemsta Julii", moim drugim domem w Elite
Handel, Eksploracja, Kombat ostatnio. Dziękuję za przyjęcie w szeregi Hussari! Z lotniczym pozdrowieniem dla Wszystkich pilotów TWH 07 Commanders!
03.12.2024, 20:57 UTC
Dobry.
Mam na imię Michał mieszkam w Gdańsku, interesuję się głównie motoryzacją. Pracuje przy precyzyjnej obróbce metalu (skrawanie, kucie na zimno). W gry komputerowe gram od 30 lat zaczynałem jeszcze na c64 . W Elitkę gram z przerwami od 2 lat. Obecnie włóczę się bez celu po układach trochę postrzelam wykonam jakieś zadania dla rozmaitych frakcji. Czasami polecę na jakąś wyprawę z dala od cywilizacji. Czyli proza życia w przestrzeni z czegoś trzeba anakondę utrzymać. nie bawiłem się jeszcze w power play no i w walkę z obcymi. Liczę na fajną zabawę w Waszym gronie.Pozdrawiam CMDR SUHY
27.12.2024, 10:34 UTC
Cześć, mam na imię Arek lat 32, Leszno wlkp. Wokalista, trębacz, tancerz i konferansjer - dlatego mnie nie ma w weekendy, ale jako bezdzietny kawaler w tygodniu mam sporo duzo czasu
![]() Wylatałem sobie na handlu type 9 i anaconde, ale zdecydowanie brakuje mi towarzystwa i poczucia misji w tej grze. Pozdrawiam
30.12.2024, 11:04 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2024, 11:06 UTC przez Starbug23.)
Siemka.
Latam z Gdańska. Interesuję się sci-fi, zwłaszcza w wydaniu hard, w zasadzie od zawsze. Latam, z przerwami od kiedy gra się pojawiła na PS czyli tak na oko 6-8 lat temu. Zacząłem przygodę od półrocznego wypadu na SAGG-A a za wszystko co zarobiłem kupiłem Anakondę, którą rozbiłem, przy póubie opuszczenia stacji. Nie miałem kasy na wykup. Jakiś czas temu przesiadłem się na pc, kolejną przygodę z eksploracją zakończyłem przy próbie lądowania bez flight assist. Ostatnio postanowiłem sprawdzić z czym się ję tą całą egzobiologię i raz, że kliknęło, dwa wróciłem do bąbla bogatszy o prawie miliard kredsów. Szukam ludzi, z którymi mógłbym lepiej poznać tajemnicę gry - Guardianów i cały ten jazz. Ach i ucze się strzelać.
06.01.2025, 16:47 UTC
Cześć,
mam na imię Maciek, lat tak ze 20 więcej niż bym chciał mieć Lubię gry związane z eksploracją kosmosu i cRPG. W zamierzchłych czasach, kiedy bajty i bity dopiero raczkowały, zarywałem nocki grając we Frontier: Elite 2. Przez dłuższy czas grałem też w EVE Online. Poza tym moimi ulubionymi grami są Fallout i Mass Effect.Do grania w Elite Dangerous dopiero się przymierzam - ukończyłem tutorial i oglądam serię poradników @rootsrat na YT.
06.01.2025, 20:02 UTC
Cześć,
Mam na imię Wojciech, lat 35, mieszkam w Krakowie. Zajmuje się projektowaniem teletechniki. Do ED mam kolejne podejście, po instalacji w 2015r... Kilka lat temu próby dłubania gry na xbox, niestety "Xbox fast resume" bardzo psuło grę. Aktualne podejście na PC najdłuższe ![]() Hobbystycznie gry w tematyce budowania-w kosmosie-logistyczne lub jakieś eRPGi , ksiązki w tematyce miltiary sci-fi, ewentualnie majsterkowanie. Nie pogardzę planszówką. Czasem bywam w Lublinie i Wrocławiu z uwagi na więzi rodzinne i dalsze szkolenia zawodowe. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,686 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,537 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,903 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |