Witam, mam na imię Michał lat 39, interesuję się fizyką, elektroniką, biologią, psychologią, dołączam do grupy bo chcę grać z Polakami nie wiem czy ma to znaczenie w jaką wersję gry gram ...liczę na dobre towarzystwo oraz nie zwadzanie innych graczy ... Pozdrawiam.
|
Przedstaw się
|
|
29.08.2024, 06:13 UTC
(28.08.2024, 17:36 UTC)S.Mikel napisał(a): Witam, mam na imię Michał lat 39, interesuję się fizyką, elektroniką, biologią, psychologią, dołączam do grupy bo chcę grać z Polakami nie wiem czy ma to znaczenie w jaką wersję gry gram ...liczę na dobre towarzystwo oraz nie zwadzanie innych graczy ... Pozdrawiam. Witamy! Tu jest tylko dobre towarzystwo, innego nie ma W kwestii wersji gry, zdecydowana większość z nas posiada dodatek Odyssey.CMDR Detson o7
06.09.2024, 17:25 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.09.2024, 17:45 UTC przez Malumator.)
Witam.
Przedstawię się krótko. Imię : Michał aka Malum 82 rocznik. Urodzony w Polsce , obecnie zamieszkały w Polsce (wcześniej Uk 10 lat) Elitke trenowałem na konsoli i od niedawna zmieniłem na PC z DLC plus klawiatura i myszka i GeForce NOW. Mimo ze mam parę godzin w Elite to w obecnej chwili czuje się jak nowicjusz , liczę na pomoc. Pracuję w firmie która robiła podzespoły do statków kosmicznych jak i tradycyjnych powietrznych i tych wojskowych tez (ciekaw jestem kto zgadnie o jaka firmę chodzi ) To by było na teraz tyle, jak coś... odpowiem na dalsze pytania
06.09.2024, 20:44 UTC
11.09.2024, 07:42 UTC
Cześć,
Mam na imię Mateusz, mam 38 lat. W Elite gram od kilku lat z krótszymi i dłuższymi przerwami. Można powiedzieć, że jestem średnio-zaawansowany, nie mam wybranego stylu gry, bo mam i zmodowaną Corvette, ASP'ka, ostatnio próbowałem też minung'u, ale trochę to nudne. Dołączam, bo szukam miejsca, gdzie można z kimś pogadać w grze i może dołączyć do jakichś fajnych aktywności w grze, bo czasem monotonia wchodzi
11.09.2024, 14:54 UTC
Mining przestaje byc nudny jak wiesz c okopac i zaczynają wpadać miliony na konto
11.09.2024, 15:16 UTC
Mining z właściwymi osobami z dobrym doświadczeniem to miliardy i nigdy się nie nudzie ; Witamy komandorze
![]() ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
16.09.2024, 10:26 UTC
Cześć Wam!
mam na imię Paweł. jestem z rocznika '89 co sprawia że w obecnej czasoprzestrzeni mam 35 lat. Interesuję się grami, ale nie o tyle granie w nie, ale interesuje mnie cały proces ich tworzenia. W elite jestem świeżym graczem i na początek wziąłem się za handel żeby nauczyć się podstaw i mieć stały dochód na przyszłość. W najbliższym czasie będę poznawał resztę aspektów gry (szczerze to będę liczył tu na waszą pomoc). Pochodzę z województwa Lubelskiego, z terenów wiejskich (ale nie Podlasie ).Pozdrawiam.
28.09.2024, 15:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2024, 16:05 UTC przez EliteTravic.)
Witam , mam na imię Sebastian mieszkam we Wrocławiu na codzień pracuje na etacie w magazynie na wózkach widłowych. W wolnych chwilach uwielbiam wybywać z miasta i jechać wraz ze znajomymi w góry czy na weekend do Mielna. Z zamiłowania jestem miłośnikiem pojazdów szynowych i uwielbiam wszelkiego rodzaju gry na PC symulatory kolejowe , lub tzw buildery takie jak "Satisfactory" od stycznia gram w Elitke i wciąż się uczę czegoś nowego. Od stycznia zajmuję się exploracjai exobiologią , od niedawna jestem właścicielem własnego FC i zacząłem bawić się w kopanie skałek kazda mozliwą techhniką docelowo chciałbym nauczyć sie mechanik i technik walki z targoidami. W chwili obecnej czekam na weryfikacje mojego podania i miejmy nadzieje ze przyjęcie mnie w wasze szeregi.
Pozdrawiam o7
29.09.2024, 05:45 UTC
Masz już własny FC i dopiero teraz bierzesz się za kopanie ? to jak na niego zarobiłeś ?
![]() Walka z obcymi, czy bieganie na piechotę to całkowicie osobne potężne działy w tej grze - będziesz miał co robić
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,609 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,536 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,900 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

W kwestii wersji gry, zdecydowana większość z nas posiada dodatek Odyssey.![[Obrazek: 51626.jpg]](https://inara.cz/data/sig/51/51626.jpg)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: MB0ujCf.png]](https://i.imgur.com/MB0ujCf.png)
.png)
)..png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)