Przedstaw się
Thumbs Up 
Witam, mam na imię Michał lat 39, interesuję się fizyką, elektroniką, biologią, psychologią, dołączam do grupy bo chcę grać z Polakami nie wiem czy ma to znaczenie w jaką wersję gry gram ...liczę na dobre towarzystwo oraz nie zwadzanie innych graczy ... Pozdrawiam.
Odpowiedz
(28.08.2024, 17:36 UTC)S.Mikel napisał(a): Witam, mam na imię Michał lat 39, interesuję się fizyką, elektroniką, biologią, psychologią, dołączam do grupy bo chcę grać z Polakami nie wiem czy ma to znaczenie w jaką wersję gry gram ...liczę na dobre towarzystwo oraz nie zwadzanie innych graczy ... Pozdrawiam.

Witamy!

Tu jest tylko dobre towarzystwo, innego nie ma Smile  W kwestii wersji gry, zdecydowana większość z nas posiada dodatek Odyssey.

CMDR Detson
o7
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
Witam.

Przedstawię się krótko.

Imię : Michał aka Malum 82 rocznik.
Urodzony w Polsce , obecnie zamieszkały w Polsce (wcześniej Uk 10 lat)
Elitke trenowałem na konsoli i od niedawna zmieniłem na PC z DLC plus klawiatura i myszka i GeForce NOW.

Mimo ze mam parę godzin w Elite to w obecnej chwili czuje się jak nowicjusz , liczę na pomoc.

Pracuję w firmie która robiła podzespoły do statków kosmicznych jak i tradycyjnych powietrznych i tych wojskowych tez (ciekaw jestem kto zgadnie o jaka firmę chodzi )

To by było na teraz tyle, jak coś... odpowiem na dalsze pytania Smile
Odpowiedz
(06.09.2024, 17:25 UTC)Malumator napisał(a): Mimo ze mam parę godzin w Elite to w obecnej chwili czuje się jak nowicjusz , liczę na pomoc.

W tej grze nowicjuszem przestajesz być tak gdzieś od 1000 godzin (no może 3000) Wink
Odpowiedz
Cześć,

Mam na imię Mateusz, mam 38 lat. W Elite gram od kilku lat z krótszymi i dłuższymi przerwami. Można powiedzieć, że jestem średnio-zaawansowany, nie mam wybranego stylu gry, bo mam i zmodowaną Corvette, ASP'ka, ostatnio próbowałem też minung'u, ale trochę to nudne. Dołączam, bo szukam miejsca, gdzie można z kimś pogadać w grze i może dołączyć do jakichś fajnych aktywności w grze, bo czasem monotonia wchodzi Smile
Odpowiedz
Mining przestaje byc nudny jak wiesz c okopac i zaczynają wpadać miliony na konto Smile
Odpowiedz
Mining z właściwymi osobami z dobrym doświadczeniem to miliardy i nigdy się nie nudzie ; Witamy komandorze
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Cześć Wam!

mam na imię Paweł. jestem z rocznika '89 co sprawia że w obecnej czasoprzestrzeni mam 35 lat. Interesuję się grami, ale nie o tyle granie w nie, ale interesuje mnie cały proces ich tworzenia. W elite jestem świeżym graczem i na początek wziąłem się za handel żeby nauczyć się podstaw i mieć stały dochód na przyszłość. W najbliższym czasie będę poznawał resztę aspektów gry (szczerze to będę liczył tu na waszą pomoc). Pochodzę z województwa Lubelskiego, z terenów wiejskich (ale nie PodlasieTongue).

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam , mam na imię Sebastian  mieszkam we Wrocławiu na codzień pracuje na etacie w magazynie na wózkach widłowych. W wolnych chwilach uwielbiam wybywać z miasta i jechać wraz ze znajomymi w góry czy na weekend do Mielna. Z zamiłowania jestem miłośnikiem pojazdów szynowych i uwielbiam wszelkiego rodzaju gry na PC symulatory kolejowe , lub tzw buildery takie jak "Satisfactory" od stycznia gram w Elitke i wciąż się uczę czegoś nowego. Od stycznia zajmuję się  exploracjai exobiologią , od niedawna jestem właścicielem własnego FC i zacząłem bawić się w kopanie skałek kazda mozliwą techhniką docelowo chciałbym nauczyć sie  mechanik i technik walki z targoidami. W chwili obecnej czekam na weryfikacje  mojego podania i miejmy nadzieje ze przyjęcie mnie w wasze szeregi.

Pozdrawiam o7
Odpowiedz
Masz już własny FC i dopiero teraz bierzesz się za kopanie ? to jak na niego zarobiłeś ? Smile

Walka z obcymi, czy bieganie na piechotę to całkowicie osobne potężne działy w tej grze - będziesz miał co robić Smile
Odpowiedz