04.01.2023, 00:48 UTC
Witam wszystkich i pozdrawiam. Aktualnie powoli myślę o szukaniu ekipy do wspólnych akcji w przestrzeni, jednak zanim się to ziści muszę wrócić z ekspedycji na wygwizów wszechświata
.
.
|
Przedstaw się
|
|
04.01.2023, 00:48 UTC
Witam wszystkich i pozdrawiam. Aktualnie powoli myślę o szukaniu ekipy do wspólnych akcji w przestrzeni, jednak zanim się to ziści muszę wrócić z ekspedycji na wygwizów wszechświata
.
09.01.2023, 21:44 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.01.2023, 21:47 UTC przez Wilkoak.
Powód edycji: Dopisałem skąd jestem
)
Cześć .
Kamil - rocznik 92 - Kraków. Brygadzista produkcji korpo, czyli brak życia bo praca piątek świątek i niedziela ? czasem zaczynam weekendy w poniedziałek . Z zainteresowań to przedmioty ścisłe , prędzej napisze jakiś program niż wierszyk ?♂️
09.01.2023, 22:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.01.2023, 22:24 UTC przez OmenBlack.)
Witam i pozdrawiam.
Bartek-- rocznik 83 -- Police Zawodowo elektryk ale praca w świecie, czyli dużo podróżuje po europie w szczególności jak i po świecie. Brak miejsca w bagażu czasami ciężko zabrać joystick ze sobą a i net na kwaterach różny jest. Poza lataniem w ED amatorsko latam i czasami coś nagrywam z drona, jazda motocyklem sezonowo i w chwilach wolnych. W ED gram od 6 lat ale zazwyczaj w solo ze względu częstych wyjazdów i braku miejsca w bagarzu czasami spędzę dzień albo dwa nad grą , czasami kilka godzin.Ostatnia moja wyprawa z sola do colonii zajęła mi trochę czasu. Mam nadzieje ze przygoda sprawi trochę więcej frajdy latając wspólnie niż tylko w solo a i może się odwarze się w końcu polatać w open pozdrawiam i do zobaczenia w galaxy o7
Witam, z tej strony Mateusz. Lat 30. Zamieszkuje sektor Dolnego Śląska. Na co dzień pracuje w laboratorium analitycznym. W wolnych chwilach ogarniam kontrakty i zagadnienia że strony GameDevu z naciskiem na gametesting. Obecnie udało się z sukcesem domknąć kilka większych zleceń dla Techlandu więc człowiek ma obecnie więcej czasu dla siebie.
Jak większość ludzi tutaj jestem miłośnikiem gier oraz sprzętu powiązanego od najmłodszych lat. Oddany fan serii Final Fantasy. Swoją przygodę w Elite zaczynam ponieważ tego typu gry od zawsze mnie ciekawiły jednak ich zawiłość trochę odstraszała. Wraz z 30stka na karku chyba przyszedł moment by spróbować swoich sił tutaj. W grze daje lekki nacisk na RP ponieważ jestem fanem wszelakich roleplayow. W samej grze postanowiłem podjąć się roli Linera a dzięki świeżo zakupionemu Delfinowi mogę rozpocząć spokojną grę pełna podróży i okazyjnych skanów sektorów. Pozdrawiam wszystkich komandorów Husarii
11.01.2023, 14:56 UTC
Powodzenia i niech Cie piraci omijaja !
14.01.2023, 18:58 UTC
Dobry
![]() Jestem Mateusz, mam 27 (zaraz 28) lat i jutro będą dwa dni jak nie pije.... A nie czekaj, nie to forum. Więc jeszcze raz, imię już znacie. Na co dzień pracuje w szpitalu jako sysadmin. Po pracy staram się wychować na dobrego człowieka 2,5 letnią córę, co pochłania ogrom czasu. Jak znajdę wolną chwilę w ciągu dnia hobbystycznie zajmuje się elektroniką, trochę bawię się Arduino a wieczorami eksploruję kosmos (no dobra, CZASAMI zdarzy mi się w pracy .Dopiero zaczynam latać więc z góry przepraszam za nieogarnięcie, obiecuje poprawę. Mam nadzieje że będę mógł latać z Wami jak najszybciej ![]() Niech moc będzie z Wami
o7 Commanders !
Po latach wróciłem do ED i zacząłem od zera ( spóźniłem się na migracje kont z konsoli ). 4 dychy na karku i ciągle rośnie Mieszkam na Górnym Śląsku, w przerwie między pracą, wychowywaniem 4 latka itd. staram się eksplorować kosmos, zdobywać mamonę i działać ku chwale Husarzy.Pozdrawiam Daniel
16.01.2023, 10:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2023, 10:46 UTC przez Yoshirimitsu.)
Heloł Komanders!
Z tej strony Bartek zwany również Yoshi. Na liczniku prawie 34 poziom. Pasjonat lotnictwa i Gwiezdnych Wojen. W wolnym czasie odkrywam zakamarki Drogi Mlecznej i kopię magiczną rudę. Bywajcie!
20.01.2023, 17:27 UTC
Witam,
Bartek, zwany tez yezior, '86. Na codzien zajmuje sie zarzadzaniem w bigpharmie, po godzinach gram w gierki, dlubie cos na dzialce. W Elite: Dangerous gram od kiedy sie pojawilo, z wiekszymi i mniejszymi przerwami. Nie mam tej gry tak opanowanej jak EvE Online, w ktore swojego czasu gralem nalogowo. W elite nawiecej uprawiam ekspoloracji i miningu, ale okazjonalnie sie postrzelam z karabinu w wojnach. Aktualnie rezyduje w Colonia.
22.01.2023, 14:57 UTC
Witam,
Sebastian rocznik 92 nowy w elit na razie latam bez większego celu ale to tylko narazie. Jestem fanem wszelakich s-f i fantasy, a i ASG. Pozdrawiam |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,687 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,537 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,903 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |