Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Lucas Morna
Nie będę już przynudzał z tą walka na planetach, rozumiem że pomysł albo głupi albo już tysiąc razy wałkowany. Z innej beczki, czy ktoś może mi odpowiedź czy ranga w walce przekłada się jakoś na ilość obrażeń zadawanych wrogim statkom? Mam poziom Novice w walce, latam Fer de Lance uzbrojenie 2xbeam przy czym jeden na 4A drugi na 2D i dwa razy rakiety AX też 2E. No i z jednym, dwoma na raz scoutami daje radę, więcej to kaplica. Z Incerpretorami to głównie ginę. Pytanie czy jak ranga mi wzrośnie to również obrażenia idą w górę czy tylko większy statek np. Anaconda czy na Fer de Lance nie mam szans w samotnej walce?
Liczba postów: 163
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Debren
Nie. Ta ranga nie przeklada sie w sumie na nic.
Lasery na obcych to kiepski pomysl... Scouty 80% redukcji obrazen od ludzkich broni nie AX, interceptory 99% czy jakos podobnie. Stosuje sie najwyzej 1 laser z inzynierka na thermal vent, zeby trzymac n iska temperature statku.
Duzy statek, z duza ilosci laserow, sobie ze scoutami poradzi ale najskuteczniejsze na nie jest wciaz zamontowanie 4 sztuk multicannonow AX.
Jesli chodzi o interceptory, to tu juz, oprocz odpowiedniej broni, bardzo wazna jest odpowiednia taktyka/
Liczba postów: 10
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Lucas Morna
Ok, dziękuję za pomoc, trzeba będzie trochę pozmieniać w uzbrojeniu.
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Arthur83
Jak jest z tymi nagrodami/dropami z twicha???
Mam połączone konta, obejrzałem streama tyle i ile trzeba oraz kliknąłem odbierz nagrody. I moje pytanie jak to w grze odebrać??? Gdzie tego szukać??
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
zalezy co odbierasz, ale malowania i wszelkie boobleheady stawiane na desce rozdzielczej to się w zakładce LIVERY montuje. dostepne po zadokowaniu.
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Arthur83
A statek??? Bo tam było do odebrania 3 skiny i jeden statek, jeśli dobrze zrozumiałem.
Liczba postów: 163
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Debren
Jesli tam byl jakis statek, to bedzie do odebrania tak samo jak dowolny statek z cg - na shipyardzie.
Albo ma podana stacje, na ktorej parkuje, albo wisi "w prozni" jak po likwidacji FC. W obu przypadkach mozna go normalnie przetransferowac na dowolna stacje, na ktorej jestes aktualnie obecny.