Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
05.12.2022, 16:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2022, 16:49 UTC przez MAGNUM354.)
jeszcze z 4 miesiące temu mieli problem z ogniem w płonących budynkach - najlepsze GFX dostawały czkawki .. nie liczyłbym na nic innego niż "zwykli ludzie".
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Lucas Morna
Ok, dzięki za informacje, no cóż pozostaje czekać może nie na 40 a 50 urodziny się doczekam. Od lat 90 trochę im się udało zrobić...
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
...albo pograj w Elitę i się dobrze baw... jest tu masa rzeczy do odkrycia.
Reputacja:
1
Platforma:
Co jakiś czas wracam do Elity i gra ma rzeczywiscie wiele do zaoferowania, liczyłem że skoro robią zadymę z 2 wojna z Thargoidami to jakiś desant będzie. No ale żeby nie narzekać to trochę poszukałem i udało się znaleźć bazę Thargoidow i byla walka (Scarveny czy jakoś tak, szybko zwiewalem więc nazwę może źle zapamiętałem, polecam pistolet manticore jak coś daje z nimi radę albo z łazika) i klimat jak z Aliena jak się zbliżałem do tej bazy też był. Czyli podstawę mają żeby jeszcze bardziej budować klimat. Może jednak któryś z kolei update wprowadzi tych obcych na planetach w większej skali
Reputacja:
1
Platforma:
O to to ? Ma ktoś jakies info o jakims innym rodzaju -mocniejszych, niebezpieczniejszych -występujących gdzieś na planetach?
Reputacja:
1
Platforma:
Ok, dzięki :-) Zakładam że z ziemi tych latających nie ubije, w sumie to jak raz mi rozwaliły statek to próbowałem latały tylko nade mną skazując na śmierć głodową lub z braku O2 bardziej ;-)
Reputacja:
1
Platforma:
A tak jeszcze mi przyszło do głowy podczas wykonywania n-tej misji ratunkowej - przecież nie ma konieczności żeby tworzyli specjalnie nowe modele obcych grasujących po planetach. Wystarczy wykorzystać istniejące modele ludzi, podoczepiać im coś biomechanicznego na głowy i niech walczą w imię swoich thargoidzkich panów. Można by to wprowadzić do BGS jako frakcje służące obcym. Naprawdę szkoda potencjału Oddyseyki. Może ktoś bywały w kręgach twórców mógłby rzucić taki pomysł?