Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: CMDR Sharevok
06.12.2022, 06:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2022, 06:54 UTC przez Sharevok.)
Witam wszystkich !
Początkowo przygodę z ED zacząłem na PS4 w ramach ciekawostki i sprawdzenia czegoś nowego. Obecnie przesiadłem się na laptopa i nie wyobrażam sobie latać w ED inaczej niż przy użyciu gogli VR wraz z systemem HOTAS.
Obecnie zajmuje się szeroko rozumianą kosmiczną "truckerką". Albo realizuję zlecenia od mieszkańców odwiedzanych stacji, albo sam próbuję swoich sił badając rynek i szlaki handlowe. W przyszłości planuję odstawić mojego TYPE 7 do hangaru i spróbować swoich sił w górnictwie.
Gdyby chciał ktoś wspólnie wykonać kilka misji to proszę słać prywatne wiadomości na komputer pokładowy.
o7
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: pestor
06.12.2022, 11:27 UTC
Witam!
Mam na imię Piotrek. Rocznik '75. Kryzys wieku średniego postanowiłem przeczekać w kosmosie  W Elite gram od roku, mieszkam w Niepołomicach (k. Krakowa). Hobby to astronomia (amatorsko obserwuję nasze podwórko galaktyczne), literatura SF, filmy i oczywiście gry. Mam żonkę, dwoje dorastających dzieciaków i psa.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
haha , tez mam żonkę, dwoje dorastających dzieciaków i psa. Wygląda na to że brakuje mi tylko teleskopu - ale znajomy ma taki wypas z silnikiem i oprogramowaniem które śledzi wprowadzone współrzędne ( czesto wyjeżdzamy na całą noc się gdzieś poza miastem rozstawić ) - i tak się przyzwyczaiłem że wszystrkie teleskopy na które mnie stać to już teraz tak nie bardzo mi się uśmiechają ze względu na ich parametry
P.S. drzewo też zasadziłem - nawet kilkanaście - w zamian za brak możliwości wybudowania domu
Liczba postów: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Sylas the destroyer
21.12.2022, 23:49 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.12.2022, 23:51 UTC przez sylas the destoyer.)
Witam Komandorów Husarii.
Piotr rocznik 76...Tak przygodę z wypocinami niejakiego Brabena zaczynałem od Elite na c64 kiedy komputery były 8 bitowe jak dziś paliki lodówki i żelazka a szynka podnosiła poziom lansu jak obecnie czyni to Iphone :P
Niestety te czasy minęły i przyszła brutalna rzeczywistość ojciec 2 dzieci i pracownik na stanowisku kierowniczym co drastycznie wpływa na czas gry, ale będę szczery Elite Dangerous to takie spełnienie marzeń smarkacza grającego w Elite na telewizorze którego kineskop walił promieniami X jak reaktor w Czarnobylu.
Jestem raczej niedzielnym graczem więc pewnie nie będzie ze mnie dużego pożytku ale instynkt przetrwania podpowiada mi że w tym brutalnym świecie przetrwanie zapewnia trzymanie się z najlepszymi i tak trafiłem pod skrzydła Husarii.
Pochodzę z północnej części Polski, lubię wypoczynek na łonie natury, astronomie i dobry film oraz cyfrową rozrywkę do której zaliczam granie w ED.
Nie marnując więcej miejsca na serwerze - do zobaczenia w próżni ;)
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
pozdrawiam z Redy
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: kratela
Witam wszystkich,
Łukasz, rocznik '73
W górach mieszkam , w korpo pracuję,
drewniane meble dla frajdy buduję,
strzelam z łuku i pistoletu,
jeżdżę na desce (nie tej z klozetu).
Głupie wierszyki układam czasami,
Z Żoną i dziećmi w planszówki gramy.
Jak w końcu dorosnę to mówię wam,
świat cały zwiedzę. A co mi tam!
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Sas41
Cześć
Cyprian, rocznik '77
Web'ówka na freelancerce.
Rodzinka itd..
Widzę, że ED to gra dla "hardcorów" "starszego pokolenia".
No to jestem w domu
Świetny wierszyk Łukasza.
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Hendas
Siema!
Na imię mi Bartek, choć wszyscy mówią na mnie Hendas.
Rocznik 94, pracuje jako Node.js Developer, zainteresowań mam multum, ale przede wszystkim ciekawostki ze świata nauki (głównie astronomia, astrofizyka, kosmologia), choć w stopniu "cywilnym" (za głupi jestem na naukowca  )
Pozdrawiam
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Bober00
Siemanko,
Mateusz, lat 33, robię któreś podejście do ED już, ale tym razem obejrzałem poradniki Rootsrat i już trochę lepiej wiem o co kaman. Na razie latam i handluje wokół Cubeo, potem zmienimy profesje na coś bardziej agresywnego
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: MD-SZCZECIN-PL
Cześć,
Witam Was wszystkich, powrót do ED po latach, zakupiony Odyssey, podoba mi się, uczę się na nowo, sporo się pozmieniało. Najlepszego w Nowym Roku!!!
|