Przedstaw się
Witam Wszystkich,
Na imię mam Kostek (Konstanty), urodziłem się w pełnym wrażeń '86 na Śląsku Smile
Poza Elite Dangerous moją uwagę przyciąga mieszanka różnych gatunków i tematyk w grach, najprościej mówiąc PC Gamer pełną parą.
Poza grami interesuje się kinem, choć przez ostatnie lata mój zapał został mocno przygaszony. W wolnym czasie (czyt. kiedy zmęczą mnie gry) próbuję liznąć trochę wiedzy z zakresu montażu wideo. Z natury ciekawski, ale strasznie roztrzepany... no to może na tym na razie skończę, zanim coś pokręcę Smile
[Obrazek: 383045.jpg?1670326406]
Odpowiedz
Widam
Melduje się Adam... Uklad Sol, planeta Ziemia, kraj Polska zakątek k/o Cieszyna... Na codzień operator CNC... Poza praca glównie wędkuje czasem jakes meble się zrobi albo sok "z Gumijaòd"... Pozdrawiam
Odpowiedz
Cześć!

Mam na imię Przemek, mieszkam w Warszawie i na co dzień pracuje w towarzystwie ubezpieczeniowym. Kilkanaście dni temu zacząłem swoją przygodę z Elite i staram się odnaleźć w tym przepastnym kosmosie. Sporo latałem i handlowałem, teraz trochę eksploracji. Uwielbiam astrofizykę jestem jej pasjonatem. 
Jeśli chodzi o wiek to już prawie 30-stka na karku, ale jeszcze delektuje się dwójką z przodu, przez kilka miesięcy 
Konto na forum założyłem trochę wcześniej niż podanie do Husarii wiec w grze i na Discord jestem pod nickiem TenseMonkey4197
Odpowiedz
przez kilkanaście dni to za dużo nie pohandlowałeś Smile Ale powodzenia na exploracji, zabrałeś ze sobą kombinezon do pobierania próbek ( Artemis - jeśli dobrze pamiętam ) ??
Odpowiedz
minus jest taki, że zacząłem przygodę na Xbox Sad ale dziś już wyjąłem swój komp, maszyna ma kilka lat, ale nadal sprawna, teraz jest całkiem niezłym średniakiem, walczę układem chłodzenia i jak dobrze pójdzie będę mógł się przesiąć na PC i Odyssey Smile
Odpowiedz
Polecamy gorąco - niestety konsole zostały delikatnie mówiąc...... przez frontiera, a Odyssey jesrt sporym dodatrkiem z którym warto się zapoznać.
Odpowiedz
Cześć,
Mam na imię Marek. To jest powrót po latach. Kiedyś grałem w starsze Elitki i podobne gierki z serii X. Sporo się zmieniło. Powoli staram się to ogarnąć.
Odpowiedz
Witajcie,

Skoro to pierwszy post ma być to coś chociaż powiem o sobie.

Zwą mnie Damianem, z roku '97. Jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego (aktualnie Biggrin) . Interesuje się Informatyką (bardziej hardware i serwis), lubię posiedzieć przed wirtualnym stołem DJ-skim (kiedyś prowadziłem swój panel radiowy), poza tym to gierki są moim hobby i odpoczynkiem zarazem. Gram w ETS, ATS, Asseto Corsa czasem, no i kilka gierek w które czasem wejdę. Zainteresowanie kosmosem zaczęło się od Kerbali, a potem zakupiłem ED... Odysejki jeszcze nie mam ale jest w planach. Do Husarii planuje dopiero dołączyć (wysłany wniosek).

W sumie chyba byłoby tyle narazie.

Do zobaczenia we Wszechświecie...
O7

CMDR SzatanPL
Odpowiedz
Cześć

Gram w Elite ze dwa lata i ciągle mnie zaskakuje jej różnorodność
Aktualnie na wycieczce krajoznawczej w stronę centrum i odkrywam biologije alienarną

w realu stary dziad pod 50, lubię piwko i pograć z kumpla na gitarkach

gram wieczorkami, mało gadam przez disco bo żona na mnie krzyczy  Sad 
ale za to chetnie latam jako skrzydłowy pozostająca na nasłuchu

Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz
Witam

nigdy nie interesowały mnie tego typy gry dopóki Tato mnie nie na mówił właśnie na Elite , Spodobał mi się ten cały rozległy Świat Pomysł jak i rozwinięty świat

Pozdrawiam Biggrin
Odpowiedz