Przedstaw się
o7 Wiatm mam na imię Piotr rocznik '88 . Biała Podlaska woj. Lubelskie niedaleko granicy z Białorusią Biggrin
Odpowiedz
Witaj
Odpowiedz
Witam,

Z tej strony Bartek, rocznik 94. Mieszkam i pracuje w polszy, grywam na plejaku. Lubię latac bokiem czy to autem czy corvetta ?? i słuchać dobrej muzy. Poszukuję kompanów do przemierzania i podboju galaktyki ED Smile
Odpowiedz
Czołem Bartek. Wotojcie w galaktyce :-). Jeśli dorobisz się jakiegoś pojazdu do eksploracji z przyzwoitym skokiem to możemy polecieć wspólnie do Coloni. Taki mam plan, razem byłoby raźniej.
Mój pojazd to DBX, na raz skacze ok 30 lj.
Odpowiedz
(17.02.2022, 21:02 UTC)Balcerek napisał(a): Czołem Bartek. Wotojcie w galaktyce :-). Jeśli dorobisz się jakiegoś pojazdu do eksploracji z przyzwoitym skokiem to możemy polecieć wspólnie do Coloni. Taki mam plan, razem byłoby raźniej.
Mój pojazd to DBX, na raz skacze ok 30 lj.

Brzmi świetnie. Jak zostanę kadetem i przejdę na husarza (jesli) to można działać. Z chęcią odwiedzę dalsze układy. Chciałbym zwiedzić husarskie systemy ogarnąć inżyniera tego najbardziej oddalonego (zabijcie mnie nie pamietam) i zaliczyć sufit. Myślę że do tego czasu ogarnę kondzie(jeżeli nie to mam asp explorka) oczywiście pod skok Smile Aktualnie borykam się z problemem gotówkowym ? każdy kto gra na plejaku śmiało może mnie dodać do znajomych i do grupy gram praktycznie codziennie w godzinach 8-15 i 24-2/3 zależy jak się układa gra ( no i obowiązki życia codziennego ) Smile
Odpowiedz
Cześć,nie wiem kiedy dojdzie moja wiadomość i czy w ogóle dojdzie, w każdym bądź razie postanowiłem zmienić cel eksploracji i polecieć do Waszych systemów.Może dołączę do Was jednak muszę dolecieć..
Serdecznie pozdrawiam Tom S.
Odpowiedz
akurat do nas (Husarii ) daleko nie masz, a twoja wiadomość dotarła w momencie kiedy kliknałeś WYŚLIJ Smile

rozumiem że lecisz z tych systemów początkowych ?
Odpowiedz
(19.02.2022, 23:10 UTC)Tom S napisał(a): Cześć,nie wiem kiedy dojdzie moja wiadomość i czy w ogóle dojdzie, w każdym bądź razie postanowiłem zmienić cel eksploracji i polecieć do Waszych systemów.Może dołączę do Was jednak muszę dolecieć..

Dla pewności - używasz hyperspace jump oprócz lotu w supercruise? Biggrin
Odpowiedz
(20.02.2022, 00:28 UTC)MAGNUM354 napisał(a): akurat do nas (Husarii ) daleko nie masz, a twoja wiadomość dotarła w momencie kiedy kliknałeś WYŚLIJ  Smile

rozumiem że lecisz z tych systemów początkowych ?

Nie,już jakiś czas szwędam się po galaktyce ale jestem już niedaleko Biggrin

(20.02.2022, 06:54 UTC)Krakers napisał(a):
(19.02.2022, 23:10 UTC)Tom S napisał(a): Cześć,nie wiem kiedy dojdzie moja wiadomość i czy w ogóle dojdzie, w każdym bądź razie postanowiłem zmienić cel eksploracji i polecieć do Waszych systemów.Może dołączę do Was jednak muszę dolecieć..

Dla pewności - używasz hyperspace jump oprócz lotu w supercruise? Biggrin

Haha tak tak,staram się go używać jak najczęściej Biggrin
Odpowiedz
Cześć wszystkim! o7

Jestem Szadi, rocznik '87. Obecnie mieszkam i pracuję w Niderlandach. Od kilku miesięcy gram troszkę w Elitę i strasznie się wkręciłem Smile

Interesuję się nowinkami ze świata nauki, trochę filozofią i racjonalnym myśleniem, gram trochę w RPGi. Ogólnie wszystkim po troszku.
Odpowiedz