Przedstaw się
Cześć, mam na imię Adam, mam 28 lat. Zawsze fascynował mnie kosmos i interesowało latanie, więc Elite szybko trafiło w moje gusta. Gram od około roku. Obecnie kończę swoją pierwszą ekspedycję eksploracyjną - niedługo dotrę do Colonii, gdzie mam zamiar zostać przez kilka tygodni.
Mam też małego bzika - Sukcesywnie kupuję wszystkie statki dostępne w grze aby je oblatać i znaleźć dla każdego z nich najlepsze zastosowanie. Oczywiście ich nie sprzedaję.
Staram się spróbować i poznać każdą aktywność i każdy aspekt gry.
Na codzień pracuję jako ratownik medyczny w szpitalnym oddziale ratunkowym oraz w pogotowiu, z uwagi na co gram najwyżej kilka razy w tygodniu.
Obecnie nawet bardziej od gry zajmuje mnie budowa domowego kokpitu do Elite.
Odpowiedz
@Krakers Witam w TWH. Ode mnie wielgachny szacun za codzienne ratowanie życia:-)
Odpowiedz
(31.10.2015, 14:20 UTC)Administrator napisał(a): Witaj na forum Skrzydlatej Husarii, Pilocie!

Jeśli to Twoja pierwsza wizyta lub jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - przywitaj się z husarską bracią i napisz kilka słów o sobie Smile

Na koniec świata i jeszcze dalej .

Witam mam na imię Tomek /rocznik 85 , pochodzę z małej miejscowości Szczytno (mazury )  jest tu szkoła policyjna 
Na codzien oddany mąż ,  szczęśliwy tata 7 letniego  rozrabiaki . 

W wolnym czasie zajmuje się praca , właściwie kto się nie zajmuje praca , praca to nasze życie .
A nie w wolnym czasie od 3 dni zajmuje się ED ?przesiadlem się z NMS  I JUZ NIE MOGE SIE ODERWAC , ale ze rano trzeba wstać więc potrzeba wyciągnąć bezpiecznik .

Jestem miłośnikiem Marvela i DC , mój syn też ?? " mam marzenia " - dotknąć próżni kosmosu " 
Do ED polecam ścieżkę dźwiękową z  filmu " loki"
Odpowiedz
Witam wszystkich! o7
Jestem Theo z Konina, Wlkp Smile
Rocznik... bieżący ale z lat 80' dobrym winem nie wzgardzę Biggrin Taki żarcik na rozluźnienie Smile
Przyjemnych lotów i do zobaczenia Smile
Odpowiedz
witam wszystkich na imię mam Józek z racji tego nick w grze Ziutek78 dlaczego 78 jestem rocznik 78, ogólnie bardzo lubię tego typu gry i w miarę wolnego czasu staram się po prostu grać. Na co dzień zajmuję się wierceniami pod pompy ciepła oraz studnie głębinowe tak że mam nienormowany czas pracy niestety. Postaram się bywać tutaj jak najczęściej 
pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz
Cześć wszystkim! Mam na imię Grzegorz rocznik 82 z Gliwic i jest mi niezmiernie miło wstąpić do grupy ?? rozpoczynam przygodę z Elite ale z pewnością w tak doborowym gronie odkrywanie tak wspaniałej gry sprawi mi mnóstwo frajdy

Mój nick - Kenneth-lyw-Darawyt z czerwonych 66
Odpowiedz
no to musisz zmienić ten nick na taki sam jak na forum , jak na discordzie i jak w grze ( coby takie same były )
Odpowiedz
(31.10.2015, 14:20 UTC)Administrator napisał(a):  Siema mam na imię Leszek,45 lat filozof amator,aktywny gracz od 25 lat. od niedawna w Elite.
Odpowiedz
Hejka. Jestem Mateusz lat 32 z zamiłowania i z zawodu spawacz. Gry na pc bardzo lubię a od miesiąca ED mnie bardzo pochłonęła. Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Witam szanownych kolegów.
Jestem Marek i postanowiłem wrócić do gry po 2 latach przerwy.
Przerwa była głównie spowodowana brakiem czasu, dużą ilością pracy i ogrywaniem innych gier. Teraz postanowiłem ponownie zrelaksować się przy ED.
Obecnie jestem na eksploracji i skanuje systemy w drodze do koloni aby sprawdzić co jest nowego w sklepie po 2 latach nieobecności ale lecę powoli Wink

Na chwile obecną planuję eksplorować a jak dolecę do celu to pomyślę co dalej.

Pozdrawiam
Zdjęcie z avatara nie jest w stanie oddać mojego powalającego uśmiechu  Biggrin
Znajdziesz mnie na Inarze oraz EDSM
tylko nie pisz do mnie po nocy bo nie odbieram Biggrin

[Obrazek: 88627.jpg]

Odpowiedz