Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: AKNIESZKA
WITAM WSZYSTKICH,
jestem świeżym graczem na platformie xbox, ciągle się uczę, mam już x godzin poradników za sobą oraz czasu gry.
Czytając o waszych osiągnięciach w grze, aż jestem zaskoczony, że wcześniej nie słyszałem o tej grze  liczę, że kilka osób spotkam jeszcze w grze i zdążymy pogadać i wymienić się doświadczeniem 
pomyślnych lotów wszystkim pilotom
Liczba postów: 6
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: PVDHPL
Hej, Tu Paweł 
Mam 30 lat, mieszkam w Poznaniu, w Elite zacząłem grać niedawno, przeniosłem się z No Man's Sky. Grałem wcześniej w kilka innych gier MMORPG, jak np. Guild Wars 2 czy Black Desert. Wszystkie te gry wymuszały spędzanie mnóstwa godzin na grindzie (nacisk był ze strony samej społeczności). Długo szukałem gry, która pozwoli mi na powolny grind dający satysfakcję
Złożyłem do Was podanie, gdyż bardzo przemawia do mnie aspekt tworzenia społeczności bez wymogu spędzania w grze dziesiątek godzin tygodniowo pod groźbą wyrzucenia  Jeśli zostanę przyjęty to pewnie można spodziewać się mojej obecności na forum i Discordzie
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: DOMELOWSKY
Witam wszystkich. Na imię mam Michał a w ED CMDR Domelowsky. Stacjonuje w MASKELYNE VISION. Gram juz trzy tygodnie czyli wystarczająco długo żeby wiedzieć, jak mało jeszcze wiem.
Na razie zajmuje się handlem i gornictwem, w planach jest dłuższy wypad eksploracyjny.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Pvdhpl - dobrze trafiłeś a grindowac faktycznie możesz w swoim tempie.
ale w NMS prawie wogule nie trzeba grindować.. ja osobiście w wątku fabularnym mam bazę taką żeby się zmiescili ci wszyscy specjaliści potrrzebni do samouczka ( ale tak naprawdę jestes wolny w momencie zdobycia planów tworzenia paliwa do skoków..
ale za to w trybie kreatywnym mam takie pałace ze hoho  i wszystko bez grindu..
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: SaskePlys
09.09.2021, 21:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2021, 21:53 UTC przez SaskePlys.)
Greetings,
Witold z tej strony, student - Polibuda Poznańska, lat 21. Elite zainteresowałem się niedawno - w te wakacje przypomniałem sobie, że kupiłem kiedyś HOTAS i szukałem jakiejś gry do polatania. Wtedy okazało się, że dodałem Elite Dangerous do biblioteki Epic, jak było za darmo XD No więc jestem, stawiam dopiero jakieś tam pierwsze kroki w grze, ale mam nadzieję, że znajdę między zakuwaniem trochę czasu, żeby się rozwinąć w Elite
Siema, jam Marcin 44l,
W Elite Dangerous, od począdku wydania gry, Byłem w Husarii w pierwszym półtorej roku jej istnienia. Opuściłem ją w małoznaczących perturbacjach.
Wygrzebując się z popiołu proszę o ponowne wcielenie w jej szeregi (formularz wysłany). Do zobaczenia w space.
Liczba postów: 7
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Siermiężny
10.09.2021, 18:28 UTC
Cześć!
Nazywam się komandor Siermiężny i mam stopień komandora
Kilku doświadczonych husarzy najpierw pokazało mi jak elitdendżeresować, a potem uprzejmie przyprowadzili mnie tu za rękę i pokazali, jak ED tętni własnym życiem obok tych wszystkich zawirowań i kontrowersji wokół Odysei. Jestem zauroczony!
Bardzo mi miło, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam nadzieję, że zestrzelimy razem niejednego Imperial Cuttera we wrogich barwach
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Mike Starpol
Witajcie,
Tu Maciek, dobijający niedługo do 40 l. mąż i ojciec dwójki dzieciaków. Z wykształcenia informatyk, z zawodu współtwórca działu technicznego w firmie teleinformatycznej, z zamiłowania gracz komputerowy ( pierwsze kroki na atari 800 XL/XE ).
Choć ED posiadam od listopada 2020 ( promocja w Epic Store ) to wciąż uważam się za bardzo mocno początkującego. Na razie zajmuje się drobnym handlem ( transporter TYP-6 ) oraz eksperymentowaniem co do sposobów wydobywania surowców ( ASP EXPLORER ).
Do zobaczenia w przestrzeni
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Zmień statek na Pythona, wydobycie ASP trochę się mija z celem.
Liczba postów: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Polish Hammer
Dzien dobry.
Z tej strony Polish Hammer.
Star Colonel w klanie Wolf-in-Exile który przypadkiem zmienił uniwersum. Z braku mechów pilotuje tutaj statki. Moje ulubione to Cegłolot T-9 pieszczotliwie nazywany Cegłą który jest moim Tirem do przewozu ładunków, oraz nowiuśka starter Anaconda którą patroluje system (a moze niedługo systemy) White-Red Trade Federation i zwalczam niewielkie aktywności piratów na obszarze działania PSD.
Jestem bardzo nowy (niecałe 2tyg w grze) i latam mniej więcej jak ziemniak albo XX wieczny myśliwiec F14B bez silników.
O ile jestem 100% lojalny swojemu skrzydłu - to jako że The Winged Hussars są absolutnie legendarni chętnie nawiąże współprace jako najemnik lub pilot do wynajęcia w zakresie dowolnym tak dlugo jak nie będzie to działanie na szkodę mojej macierzystej frakcji.
Nieco lepiej niż pilot radze sobie w operacjach naziemnych - wykorzystując tam doświadczenie nabyte podczas pilotowania Battlemechów w mojej poprzedniej pracy.
Chętnie nawiąże współprace z innymi noobami.
Bargained well and done.
Do zobaczenia!
P.H.
|