Przedstaw się
Witam tu Artur 36 lat [Obrazek: confused.png] i jak większość z nas w moim życiu jest praca rodzina i weekend (czas resetu)hehe liczę na fajną zabawę z członkami TWH pozdrawiam.
Odpowiedz
(30.05.2021, 06:18 UTC)FrankDolas napisał(a):
(29.05.2021, 12:33 UTC)Septimus napisał(a): Cześć mam na imię Sebastian rocznik 91. Mam trzy pasje, kobiety, konie i Elite Dangerous. Chciałbym się walnie przyczynić do wzrostu znaczenia Husarii w świecie ED. Dziękuję za możliwość wspólnej gry

Witam koniarza. Jeździsz coś?

Głównie po placu, na lonży xD
Odpowiedz
@Septimus

konie gryzą
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
moja młoda ( córka ) 12 lat i zasuwa na takim bydlaku prawie dwumetrowym Smile wsiada na niego wchodząc częściowo na płotek Smile w zeszłym roku już jeżdziła na zewnatrz tak grupowo, po lasach i łąkach okolicznych przy stadninie .
Teraz się nie może doczekać kolejnych takich jazd.
Odpowiedz
(30.05.2021, 12:53 UTC)Septimus napisał(a):
(30.05.2021, 06:18 UTC)FrankDolas napisał(a): Witam koniarza. Jeździsz coś?

Głównie po placu, na lonży xD

Bardzo dobre początki i oby dalej. Za mało facetów w tym sporcie.
Odpowiedz
Cześć!

Jestem Patryk, rocznik 93. Jestem żonaty, uwielbiam ogólnie fantastykę, gry video, filmy itd. Obecnie głównie zajmuje się sprzedażą akcesoriów samochodowych, planowaniem tortur dla moich graczy w D&D, aktualnie gram w Personę 5 i od niedawna wkręcam się w ED (na pc). 

Pozdrawiam,
Patroy Willson
Odpowiedz
Siema,

Lat 31. W Elite gram raptem 2 tygodnie. Zarobiłem już pierwszy milion na nudnych misjach typu "przewieź jakiś syf z punktu A do B". Gra ma spore możliwości, ale coś czuję, że nie odnajdę się tutaj sam dlatego postanowiłem dołączyć. Na boku nie gram w nic innego, bo generalnie nie mam czasu. W Elite raczej głównie weekendami, ale pewnie jak gra z wami zrobi się ciekawsza to będę zaglądał częściej. Póki co czekam na rozpatrzenie ankiety  Confused
Odpowiedz
Serwus,
Michał rocznik 82, mąż i ojciec trzech synów.
Z wykształcenia nawigator oraz ex. kapitan ż.w. z piętnastoletnim stażem. Obecnie domorosły software engineer, pasjonat lotnictwa, sci-fi, grafiki 3d oraz modelarstwa.
Serdecznie pozdrawiam
Odpowiedz
Cześć!
Wojtek, lat 28, pochodzę z Mazur, a obecnie pracuję w Niemczech. Interesuję się astronomią, troszku mechaniką kwantową i PC-tami. Po raz pierwszy w Elite pojawiłem się w 2018 roku lecz odbiłem się od gameplayu. Po dwóch tygodniach od powrotu zaczyna mi się coraz bardziej podobać Smile
Mam w planach złożyć podanie do TWH, ale to chyba jak już ogarnę grę w większym stopniu Smile
Pozdrawiam o7
Odpowiedz
Nie ma na co czekać, każda pomoc przy kopaniu asteroid na obrzeźach zamieszkalej przestrzeni sie przyda Wink
Odpowiedz