Przedstaw się
Corran Horn...to nie ten z Eskadry Łotrów?
Odpowiedz
(12.05.2021, 18:28 UTC)Banson82 napisał(a): Corran Horn...to nie ten z Eskadry Łotrów?

Dokładnie ten Smile
Odpowiedz
Hej! Michał, 31l., Gorzów Wlkp.
Zainteresowania: rpgi, symulatory, od niedawna hotas Wink
Odpowiedz
Witam serdecznie, całkiem świeży gracz z rocznika 87, mąż i ojciec więc ucieczka w wirtualny świat czasami się przydaje dla relaksu ?
Z zainteresowania od niedawna bawię się grafika wektorową, fotografią i ogólną obróbką zdjęć. Ponadto od roku jak czas pozwala wędkowanie z kumplami.
Elite zainstalowany z ciekawości, przypomniałem sobie serię freespace grane za młodego i jakoś zatęskniłem za tymi klimatami.
Gra się miło, ale wiadomo - bez towarzystwa gra w końcu się nudzi. Liczę więc na zacne towarzystwo! ?
Odpowiedz
(19.05.2021, 09:54 UTC)Pjoter napisał(a): Witam serdecznie, całkiem świeży gracz z rocznika 87, mąż i ojciec więc ucieczka w wirtualny świat czasami się przydaje dla relaksu ?
Z zainteresowania od niedawna bawię się grafika wektorową, fotografią i ogólną obróbką zdjęć. Ponadto od roku jak czas pozwala wędkowanie z kumplami.
Elite zainstalowany z ciekawości, przypomniałem sobie serię freespace grane za młodego i jakoś zatęskniłem za tymi klimatami.
Gra się miło, ale wiadomo - bez towarzystwa gra w końcu się nudzi. Liczę więc na zacne towarzystwo! ?

Witam.Też trochę łowię na spining.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
Ja na chwilę obecną na spławik, ale do spinningu się będę przymierzać. Dopiero wszystko kończę kompletować, brakuje tylko porządnego fotela i paru drobnostek. Trochę to kosztuje, a z rodziną zawsze znajdą się ważniejsze wydatki ?
Odpowiedz
Witam
Bartek z tej strony, rocznik 93. Fan każdego rodzaju fantastyki, RPG, gier ogólnie, muzyki, nerdowskich rzeczy ogólnie.

Pozdro
Kolczukami
Odpowiedz
Witajcie, Przemek z 1979 roku, mam rodzinę, mam pracę od której trzeba odreagować. Lubię Sci-fi, rpg, gry strategiczne. W elite grałem dawno temu na amidze 500.
Odpowiedz
Cześć mam na imię Sebastian rocznik 91. Mam trzy pasje, kobiety, konie i Elite Dangerous. Chciałbym się walnie przyczynić do wzrostu znaczenia Husarii w świecie ED. Dziękuję za możliwość wspólnej gry
Odpowiedz
(29.05.2021, 12:33 UTC)Septimus napisał(a): Cześć mam na imię Sebastian rocznik 91. Mam trzy pasje, kobiety, konie i Elite Dangerous. Chciałbym się walnie przyczynić do wzrostu znaczenia Husarii w świecie ED. Dziękuję za możliwość wspólnej gry

Witam koniarza. Jeździsz coś?
Odpowiedz