Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: STALKERMALINA
Witam wszystkich, Marcin z pod Ostrołęki, 37 wiosen...
710h w Elite, zaczęło się od tvgry i EG  ta gra jest jak życie, "jeśli nie masz celu w życiu to wszyscy jadą po tobie jak po szmacie", obecnie założyłem sobie że mam zarobić na eksploracji 2 mld  teraz 11.300 Ly od banki, Sanguineous Rim w Krait Phantom, 96 ton paliwa, niepotrzebnie wziąłem tarcze i łazika
pad xbox i klawiatura, nie wezmę na raty hotas-a do niespolszczonej gry, przynajmniej nie teraz  ustawienia minimum, 30 fps, i... godzina w elitce 70 WATÓW.
TV wyrzuciłem przez okno, a yb to tylko co do gier w jakie gram i rozwój duchowy, bo "prawdzie życie zaczyna się od kiedy pokochasz siebie"
ps. podobają mi się te akcje Elite że trzeba dostarczyć różny towar w określone miejsce.
Pozdrawiam
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Beautiful Frelcia
Siema
Imię: Adam
Rocznik '81.
Miejsce zamieszkania: Ziema, ale w kolejnym wcieleniu to kto tak wie!
Zainteresowania: Xex, Heavy Metal, Space, Motocykle
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Starter - eksploracja to nie jest dobry sposób na zarobienie 2 mld...
Liczba postów: 23
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: CyborgPL
Czołem!
Skoro mnie przyjęliście to wypadałoby się przedstawić 
Jestem Wojtek, po 30, mieszkam na pomorzu, słucham głównie rocka i audiobooków. Czytam kryminały, fantastykę i szczególnie sci-fi, ale jak coś innego mi się nawinie to nie pogardzę. Poza graniem w ED jeżdżę na rowerze szosowym, równoważąc tym samym zły wpływ palenia fajki przy kompie 
Do zobaczenia w pustce 
Naprawdę?
Liczba postów: 79
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: HeIlrider
09.05.2021, 13:39 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.05.2021, 13:39 UTC przez Hellrider.)
Tak, na prawdę.
Eksploracja na prawdę nie jest dobra do zarabiania pieniędzy, biorąc pod uwagę czas. Sam mam podobny profit z eksploracji, ale nie zmienia to faktu, że to efekt miliona lat świetlnych w skokach. A nie kilku dni borowania asteroid/handlu/misji "górniczych", które akceptują kupiony towar/łączenia po 10-20 pirackich masakr.
Inna sprawa, że pieniądze to ostatnie, o czym się myśli na eksploracji. To po prostu bonus.
A może to eksploracja jest dobra, a reszta jest absurdalnie dobra...zależy od punktu widzenia
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: airwolf81
Witajcie, nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta, ale z powodów rodzinnych nie było mnie kilka lat, ale wróciłem, nie pamiętam jak się gra wiec odkopuje się na treningach, i mam nadzieje niedługo znów poskakać z wami miedzy planetami. Michał z Wrocławia może to komuś coś więcej powie
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: BIKER666
11.05.2021, 20:04 UTC
Witam,
Piotr lat 40...zamieszkały w woj. mazowieckim.
Fan klocków LEGO, gier komputerowy oraz ciężkiego grania
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Kacper Fleszar
Cześć, dzięki za przyjęcie, jestem Kacper, mieszkam w Krakowie, lat 26
Programuję, trochę gram na gitarze, jednak więcej czasu spędzam przy komputerze
Dzięki za przyjęcie!
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: xxCorranxx
No to cześć,
Bartek aka Corran (Jak Corran Horn z uni Star warsów)
Mam 32 lata, pracuje (jak każdy w moim wieku), gram w gry (jak każdy tutaj).
Moim Hobby jest Jazda na rowerze oraz prowadzenie Gier RPG takich jak warhammer czy Legenda 5 kręgów. Prowadzę od 15 lat prawie.
Jestem ze Szczecina
|