Przedstaw się
Witam wszystkich, Marcin z pod Ostrołęki, 37 wiosen... 
710h w Elite, zaczęło się od tvgry i EGWink ta gra jest jak życie, "jeśli nie masz celu w życiu to wszyscy jadą po tobie jak po szmacie", obecnie założyłem sobie że mam zarobić na eksploracji 2 mldBiggrin teraz 11.300 Ly od banki, Sanguineous Rim w Krait Phantom, 96 ton paliwa, niepotrzebnie wziąłem tarcze i łazika
pad xbox i klawiatura, nie wezmę na raty hotas-a do niespolszczonej gry, przynajmniej nie terazWink ustawienia minimum, 30 fps, i... godzina w elitce 70 WATÓW. 
TV wyrzuciłem przez okno, a yb to tylko co do gier w jakie gram i rozwój duchowy, bo "prawdzie życie zaczyna się od kiedy pokochasz siebie" 
ps. podobają mi się te akcje Elite że trzeba dostarczyć różny towar w określone miejsce. 
Pozdrawiam
Odpowiedz
Siema

Imię: Adam
Rocznik '81.
Miejsce zamieszkania: Ziema, ale w kolejnym wcieleniu to kto tak wie!
Zainteresowania: Xex, Heavy Metal, Space, Motocykle
Odpowiedz
Starter - eksploracja to nie jest dobry sposób na zarobienie 2 mld...
Odpowiedz
Czołem!
Skoro mnie przyjęliście to wypadałoby się przedstawić Smile
Jestem Wojtek, po 30, mieszkam na pomorzu, słucham głównie rocka i audiobooków. Czytam kryminały, fantastykę i szczególnie sci-fi, ale jak coś innego mi się nawinie to nie pogardzę. Poza graniem w ED jeżdżę na rowerze szosowym, równoważąc tym samym zły wpływ palenia fajki przy kompie Tongue

Do zobaczenia w pustce Wink
Odpowiedz
Naprawdę?

[Obrazek: JhukFYK.png]
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Tak, na prawdę.
Eksploracja na prawdę nie jest dobra do zarabiania pieniędzy, biorąc pod uwagę czas. Sam mam podobny profit z eksploracji, ale nie zmienia to faktu, że to efekt miliona lat świetlnych w skokach. A nie kilku dni borowania asteroid/handlu/misji "górniczych", które akceptują kupiony towar/łączenia po 10-20 pirackich masakr.
Inna sprawa, że pieniądze to ostatnie, o czym się myśli na eksploracji. To po prostu bonus.
A może to eksploracja jest dobra, a reszta jest absurdalnie dobra...zależy od punktu widzenia
Odpowiedz
Witajcie, nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta, ale z powodów rodzinnych nie było mnie kilka lat, ale wróciłem, nie pamiętam jak się gra wiec odkopuje się na treningach, i mam nadzieje niedługo znów poskakać z wami miedzy planetami. Michał z Wrocławia może to komuś coś więcej powie Smile
Odpowiedz
Music 
Witam,

Piotr lat 40...zamieszkały w woj. mazowieckim.
Fan klocków LEGO, gier komputerowy oraz ciężkiego grania  Biggrin
Odpowiedz
Cześć, dzięki za przyjęcie, jestem Kacper, mieszkam w Krakowie, lat 26 Smile

Programuję, trochę gram na gitarze, jednak więcej czasu spędzam przy komputerze Smile

Dzięki za przyjęcie!
Odpowiedz
No to cześć,

Bartek aka Corran (Jak Corran Horn z uni Star warsów)

Mam 32 lata, pracuje (jak każdy w moim wieku), gram w gry (jak każdy tutaj).
Moim Hobby jest Jazda na rowerze oraz prowadzenie Gier RPG takich jak warhammer czy Legenda 5 kręgów. Prowadzę od 15 lat prawie.

Jestem ze Szczecina
Odpowiedz