Przedstaw się
Melduję się Cmdr. Damian!
Urodzony w 95r. obecnie przebywam na ziemi, na przyjaznym i pięknym terytorium Norwegii.
Gram od dwóch tygodni i zakochałem się w ED, mam nadzieję, że zostanę z wami na dłużej.
Pozdrawiam Wink
Odpowiedz
(20.03.2021, 10:14 UTC)RANDARIO napisał(a): Cześć Mad

Cześć Randario
Odpowiedz
Witam wszystkich - tu Jacek, rocznik 70. Na co dzień pracuję w laboratorium kryminalistycznym. Trafiłem tutaj dzięki kanałowi Rootsrata. Gram od czasów LO - zaczynałem od Atari 130. Ponieważ ceny kart grafiki osiągnęły poziom niebotyczny, zostałem na starość konsolowcem - aktualnie posiadam Xboxa series X. Zacząłem od No Man's Sky, a obecnie szpilam w Elitę i nie mogę się od niej oderwać Smile Ostatnio wykupiłem również dostęp do Alfy Odyssey na Steam i mam nadzieję, że będę mógł wreszcie stanąć w tej grze na własnych nogach Smile

Jacek.
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Nazywam się Norbert, rocznik 76 więc jeszcze pamiętam i grałem w Elite na Amidze 500. Zainteresowania to II wojna światowa, S-F, komputery, gry.
Odpowiedz
Witam
Nazywam się Maciek, mój nick w grze maciekmacku
Latam Kraitem mk2
Odpowiedz
Witajcie Polacy (Legendarni Lechici) jestem Nus-iK z Odrowąża od tyłu Ki-suN z Żąwordo, od wielu lat jestem nie pracujący, działam na własną rękę dlatego też mam dużo czasu na gry treningi i grę na gitarze klasycznej, lubię sobie polatać bokiem na torze czy to na rondzie, zwiedzanie świata też mnie interesuje, i wiele innych ciekawych rzeczy. pozdrawiam Husarzy i widzimy się w grze
Odpowiedz
Witam legendarną społeczność THW!

Mam na Imię Janek (78), od dziecka a dokładnie od ZX Spectrum zakochany w grach. Motyw Elite przez cały ten okres (jeszcze od amigi) gdzieś się przewijał jednak nie był celem zainteresowania (z różnych powodów). Dopiero teraz, od bardzo niedawna zainteresowała mnie Elite Dangerous i wszystko co z nią związane. W trakcie poznawania tej gry zasłyszałem o tej elitarnej społeczności uskrzydlonych. 

więc zgodnie z maksymą Romana Dmowskiego....:

"Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka.
Bo im szersza strona mego ducha żyje życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuję potrzebę dbania o jego całość i rozwój."

....jeśli mam latać w kosmosie to chciałbym pod banderą polskich husarzy!!
Odpowiedz
W takim razie prosimy otroche cierpliwości , bo jeżeli się niemylę jeszcze mamy zamkniętą rekrutację.
Zapraszxamy jednak na kanały głosowe na discord.

ERRATA - kłamałem - rekrutacja jest otwarta!! Smile
Odpowiedz
Dobry wieczór wszystkim, mam na imię Krzysztof (75) a gram jako Cmdr Qristopherus. W Elit wylatane niecałe 80 godzin ... i dalej nie ogarniam tej kuwety Smile
Pozdrawiam wszystkich komandorów i komandorki
Odpowiedz
Witam wszystkich 
Jestem przedstawicielem XXIw. ( rocznik 01 hihi Biggrin ). Uwielbiam serię książek Jacak Campbell "Zaginiona flota" , polecam każdemu
Odpowiedz