Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Amberos
(21.02.2021, 09:21 UTC)MAGNUM354 napisał(a): huda swojego powinien widzieć, moze coś sie źle wgrało - tryb multicrew nie jest zbytnio dopracowany.
Jesli chodzi o strzelanie - to musisz posiadać na statku bronie w wieżyczkach - to po pierwsze inaczej twój załogant nie ma czego używać. -wiem o co chodzi-mam takie bronie- jedyne coo mógł robić to zasiadać za wieżyczkami
Po drugie - jeżeli dobrze pamiętam musi mieć skonfigurowane sterowanie z zewnetrznej kamery - ty jako pilot skrecasz w lewo a on wieżyczkami w prawo - kolega nie może skrecać twoim statkiem - stąd też te dwa wymogi - wieżyczki i skonfigurowana kamera zewnętrzna.
Łazikiem powinien móc bez problemu wyjechac - menu 3 i tam wybiera swoje stanowisko, rolę . Pytanie czy miałeś łazik sam hangar jest pusty trzeba jeszcze łazik kupić : o wiem-wypakowałem kumpla i wszytko dokładnie sprawdziłem-obaj mamy horizons, miałem łazik, zestaw planetarny i hangar. Coś mi się wydaje, że jest jak kolega pisze poniżej-srv w MC będzie dopierow odysey
Nawigowaniem to tylko pilot się zajmuje czyli ty
Ale jeśli nie miał huda jak napisałeś to raczej coś się sypło podczas połaczenia. Trzeba było jeszcze raz spróbować. -łączyliśmy się 3 razy- nie widzi odległości do celu, dokąd lecimy, przy drop zone nie widzi altimetera itp.
P.S. aczemu nie latacie razem w skrzydle - wingu na dwa statki i sie nawzajem nie ubezpieczacie ( większy zarobek ) tylko na siłę w multicrew? -kumpel jest kompletnie zielony, chcieliśmy najpierw polatać w jednej skorupie, miałem go zaznajomić z grą i pokazać co i jak- no i jak podejmowałem jakiś temat, to się okazywało, że on czegoś nie widzi, nie ma opcji itp.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
21.02.2021, 18:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.02.2021, 18:29 UTC przez MAGNUM354.)
fajnie że mnie cytujesz , ale nic nowego nie napisałeś
Co do łazika to się kłócił nie bedę - ale napewno gracz może wsiąśc do myśliwca i obsugiwać działka na wieżyczkach.
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
23.02.2021, 10:56 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2021, 11:00 UTC przez josel666.)
Za każdym razem gdy loguje się do ED muszę podawać kod weryfikacyjny wysyłany na pocztę.Da się to obejść bo wkurzające to jest(odpalenie gry zajmuje mi z 5 minut).
Ps.czasami ten kod przychodzi nawet po 15min.Musze klikać kilka razy submit żeby zaskoczyło.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
a odpalasz przez steam? Jeśli tak to moze nie zgrałes konta steam z stroną Frontiera ?
Reputacja:
5
Platforma:
(23.02.2021, 17:36 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a odpalasz przez steam? Jeśli tak to moze nie zgrałes konta steam z stroną Frontiera ?
Przez steam a jak to zgrać?
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
no jeśli kupiłes gre przez sklep Frontiera to raczej nie zgrasz  musiałbys miec grę ED kupioną na steam
Klikasz na steam na graj i od razu odpala ci się launczer frontiera - z ta róznica ż ekonto steam mozna " podpiąć " pod Frontiera, a steam zapamietuje ustawienia 
Popytaj , napewno nie jedna osoba ma tu ge kupioną ze sklepu Frontiera - jakoś nie wierzę z eza kazdym razem musza używac klucza weryfikacji.
Reputacja:
5
Platforma:
(23.02.2021, 21:31 UTC)MAGNUM354 napisał(a): no jeśli kupiłes gre przez sklep Frontiera to raczej nie zgrasz musiałbys miec grę ED kupioną na steam
Mam ją w bibliotece steam to chyba byla kupiona u nich.Ja ją dostalem jako prezent to nie wiem.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
no to w takim razie z tego co pamietam - z poziomu lanczera powinieneś mieć możliwosc połaczenia konta- robiłem to kilka lat temu jak kupiłem grę - od tej pory tego okna nawet nie widziałem.
Reputacja:
5
Platforma:
(24.02.2021, 10:10 UTC)MAGNUM354 napisał(a): no to w takim razie z tego co pamietam - z poziomu lanczera powinieneś mieć możliwosc połaczenia konta- robiłem to kilka lat temu jak kupiłem grę - od tej pory tego okna nawet nie widziałem.
Ok,udało mi się zlinkować konto frontier i steam i gra odpaliła bez weryfikacji,ale wydaje mi się,że tej opcji nie było wcześniej w launcherze albo ja jestem ślepy.Dzięki za pomoc.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
jestes ślepy
|