Przedstaw się
Cześć,
Przygodę zaczynałem od Elite, potem zakochałem się w Frontier: Elite II. Minęły lata... niewypełnione poligony zastąpiły fotorealistyczne obiekty 3D, na szczęście klimat pozostał!
Grałem trochę na XBox'ie kilka lat temu. Natchnienie do powrotu do serii przyszło z serialu "The Expanse" i ciut "Star Trek: Discovery", więc na przełomie 2020/2021 zacząłem przygodę na PC... i tak po w sumie sporej przerwie mam wrażenie, że raczkuję :|

Pozdrawiam z Łodzi (choć od kilku lat mieszkam pod Łodzią). Rok 1974 to był piękny rok - 1333 lat temuWink
Odpowiedz
Cześć wszystkim,
jestem Kamil, wszyscy mówią mi Wadiczek lub Wadirex. Rocznik 96 zacząłem z elite dangerous 2-3 lata temu(pograłem jakoś miesiąc, przestałem bo nie miałem z kim grać), wróciłem do gry jakoś 3 dni temu. wiec tak jakby weteran-świerzak ^^. wróciłem do gierki ponieważ zobaczyłem zwiastun odyssey no to pomyślałem, trzeba chyba wrócić do gry Smile mam nadzieje ze jeśli będzie rekrutacja otwarta to może da rade dołączyć do hussars Smile
Odpowiedz
pewnie za jakis czas bedzie otwarta, tymczasem mozecie smiało wpadać na naszego discorda - nawet podczas zwykłych rozmów możecie sie dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy dotyczących gry i sposobów na poruszanie sie w niej.
Odpowiedz
Witam wszystkich,
Na imię mi Piotr, rocznik 89. Przygodę z ED zacząłem tydzień temu i na tą chwilę mam trochę ponad 30 godzin wylatane. Będzie więcej to pewniak Smile
Z ciekawostek - zacząłem grać bo przypadkiem trafiłem na obszerne poradniki do ED autorstwa Mathias'a Shallowgrave'a na YouTube. Świetnie mi się to oglądało, zainteresowanie rosło z każdym odcinkiem, a że jestem obecnie na etapie oglądania seriali Star Treka czy The Expanse to zacząłem latać Smile

Ja również mam nadzieję, że rekrutacja zostanie wkrótce otwarta bo choć jestem raczej "niedzielnym" graczem (a raczej weekendowym, reszta tygodnia w delegacji), to miło byłoby uczestniczyć w czymś większym co nie przechodzi bez echa przez naszą galaktykę. Tym bardziej z rodakami Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
Heja, nie mialem okazji jeszcze z nikim rozmawiac ani tu ani na discord, niebawem się to zmieni Smile
Moj rocznik taki, ze ludzie zazwyczaj tyle nie żyją, zwlaszcza w obecnych czasach Wink

Podobnie jak poprzednik przygodę z Elitką zacząłem od Elite II, pozniej Elite III First Encounters a teraz Dangerous.
Elitka wraca do łask u mnie juz od 2015 roku powoli aż nadejszla ta wielkopomna chwila i pozdlawiam Was .... ;-)

Ostatnio walcze z Horizonem bo nie działa (po zakupie odysei) i została na chodzie sama podstawka, takze zaczynam przygode z Husarią troszkę jako taki pilot inwalida, ale za to odblokowane jest wszystko wiec nie powinno byc tragedii we wspolnych zmaganiach Smile
Odpowiedz
Jak odpalisz grę BEZ HORIZONS - to podleć na planetę ( z niebieska obwódką ) i sprawdz czy możesz na niej wylądować.
W sumie wystarczy jeśli będziesz miał te niebieskie obwódki przy planetach... bo cos mi sie zdaje że nawet jesli nie widzisz Horizons to ono jednak działa Smile hehe
Odpowiedz
nie da sie,
efekt jest taki jak przy czarnej dziurze - BODY EXCLUSION ZONE HIT czy cos takiego, nie podlecisz.
nie działają nawet iżynierowie, ale działają upgrejdy z zebranych recept,
nie działają material trejderzy itp
Odpowiedz
Piotrek, lat 33 wkrótce 34, od 10 lat gracz WOTa z klanu Red White Winners gdzie poznałem strzygę, który Was mi polecił. poszukiwałem odskoczni od czołgów więc postanowiłem spróbować swoich sił w tej produkcji. Pochodzę i mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim ( jeszczeSmile magazynier, interesuje się historią, czołgami, muzyką, grami komputerowymi. W wolnych chwilach brzdękam na gitarce, spotykam się ze znajomymi. Posiadacz 2 sióstr i brata a także psa Tongue Pozdrawiam
Odpowiedz
Witajcie.

Jestem Jacek, rocznik '75.
Obecnie mieszkam w małym 3-mieście, ale pochodzę z gór, gdzie zawsze chętnie wracam.
Po szkołach i dla fanu mechanik, zawodowo sys&netadmin.
W dawnych czasach wylatałem swoje godziny w Elite II, w sumie przeszło 20 lat czasu gry. Potem była przerwa aż znalazłem X3.
Do ED wciągnął mnie mój Brat, polecił mi również zajrzeć na Wasze forum, co w końcu czynię.
Wolnym czasem nie dysponuję. Jeżeli nie latam po kraju lub nie siedzę w garażu to latam po Drodze Mlecznej  Blush 

LwG!
Odpowiedz
a szkoda ze nie masz czasu- bo by się można było spotkać Smile
Odpowiedz